ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

15 July, 2024 - 22:54

Categories: 

Στην Λουντογκόρετς ο Αγκιμπού Καμαρά

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό, όσον αφορά τη διαμόρφωση του ρόστερ που θα κληθεί να παλέψει την νέα σεζόν 

Μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Κώστα Φορτούνη και άλλος ένας παίκτης που θα αποτελέσει παρελθόν είναι ο Αγκιμπού Καμαρά.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός  από τη Γουϊνέα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βουλγαρία με τα χρώματα της Λουντογκόρετς.

Μία ομάδα η οποία τον είχε … σημαδέψει, αφού ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός είχε πετύχει το παρθενικό του γκολ με την φανέλα των «ερυθρόλευκων» στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Λουντογκόρετς στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 3 Αυγούστου του 2021 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League 

 

Ο Ολυμπιακός λοιπόν απομένει να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης και ο Αγκιμπού Καμαρά να αποχωρήσει. Την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στον Ατρόμητο όπου κατέγραψε 2 γκολ σε 23 συμμετοχές ενώ βρέθηκε και στο Copa Africa.

 

Ομάδα: