ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 July, 2024 - 18:43

Categories: 

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι επίσημα ο Αβράμοβιτς

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη για την περιφερειακή της γραμμή προέβη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την «ομάδα του στρατού» να έρχεται σε συμφωνία με τον Αλέκσα Αβράμοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια!

Μετά από τρία χρόνια στην Παρτίζαν και στην Ευρωλίγκα, ο 29χρονος Σέρβος μετακομίζει στη Ρωσία και τη Μόσχα ώστε να αγωνιστεί στη VTB League, με την ΤΣΣΚΑ να καταβάλει το ποσό των 400.000 ευρώ στους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου για τη μεταγραφή.

Ο Αβράμοβιτς είχε κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ για 8,8 στο σύστημα αξιολόγησης ανά παιχνίδι στην EuroLeague την περασμένη σεζόν.

Χαρακτηριστικό για την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πάντως είναι το γεγονός πως φέτος το καλοκαίρι έχουν φύγει συνολικά έντεκα παίκτες από το περσινό ρόστερ (!), με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού να ξαναχτίζει από την αρχή τη νέα Παρτίζαν!