ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 July, 2024 - 17:52

Categories: 

Στις 19 Ιουλίου ορίστηκε το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Άγιαξ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν στον Ολυμπιακό και οι τελευταίες λεπτομέρειες, που αφορούν το οργανόγραμμα της θερινής προετοιμασίας.

Στις 10 Ιουλίου ξεκινούν οι προπονήσεις στο Ρέντη, εκεί όμως που θα πέσει το βάρος και το χτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν, θα είναι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ

Oι κάτοχοι του Conference League αναμένεται να δώσουν επί ολλανδικού εδάφους τουλάχιστον τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια, όπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει τη δυνατότητα να εξάγει τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα για την ποιότητα της δουλειάς και τη πρόοδο των ποδοσφαιριστών του.

Και αυτό διότι το πρώτο παιχνίδι αναμένεται να δοθεί εναντίον του Άγιαξ, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου.

Η ώρα της αναμέτρησης δεν έγινε γνωστή, όπως και η έδρα, με τον Αίαντα να αναφέρει «ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι κλειστός για το κοινό και θα διεξαχθεί σε ιδιωτικό χώρο».

 

Ομάδα: