ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

18 July, 2024 - 16:33

Categories: 

Στον Θρύλο ο Νικολίνταης

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να ανακόψει την ξέφρενη μεταγραφική κούρσα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με φόντο τη ουσιαστική ενίσχυση όλων των τμημάτων του, ενόψει της προσεχούς άκρως απαιτητικής και ιστορικής σημασίας αγωνιστικής περιόδου.

Το απόγευμα της Πέμπτης (18/7) οι «ερυθρόλευκοι« προχώρησαν σε μία ακόμη προσθήκη, η οποία έχει τον χαρακτήρα επένδυσης για το μέλλον κι αφορά ην Πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ, αφού ανακοίνωσαν την απόκτηση του 21χρονου τερματοφύλακα Φίλιππου Νικολίνταη

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

 

Έναρξη συνεργασίας με τον Φίλιππο Νικολίνταη

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Φίλιππο Νικολίνταη. Ο 21χρονος τερματοφύλακας (ημ. γέννησης 31/1/2003, 1,94μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

 

Παρότι 21 ετών, ο Φίλιππος Νικολίνταης διαθέτει εμπειρία από τα γήπεδα της Handball Premier. Την περασμένη σεζόν (2023-24), αγωνίστηκε στον Διομήδη Άργους, ενώ από το 2020 έως το 2023, έπαιξε σε Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και ΑΣΕ Δούκα.

 

Επίσης, ήταν στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Νέων στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το περασμένο καλοκαίρι.

 

Η δήλωση του Φίλιππου Νικολίνταη: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό, την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι έτοιμος να συμβάλλω τα μέγιστα και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες. Για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου».

 

Προηγούμενες ομάδες:

 

2020-23 ΑΣΕ Δούκα

 

2023 Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

2023-24 Διομήδης Άργους»

 

Ομάδα: