ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 May, 2024 - 01:33

Categories: 

Στο πάνθεον ο Μεντιλίμπαρ! σήκωσε δεύτερο ευρωπαϊκό με δύο διαφορειτκές ομάδες!

 

Ο Ολυμπιακός τρέλανε την Ευρώπη φτάνοντας στο … ποδοσφαιρικό Έβερεστ! Με κατάθεση ψυχής και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά έκανε υπέρβαση και κατέκτησε

πανάξια το ConferenceLeague για πρώτη φορά στη ιστορία του θριαμβεύοντας της Φιορεντίνα με 1-0 έπειτα από συγκλονιστικό τελικό στην «OpapArena» χάρη σε γκολάρα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116’!

Ένα τρόπαιο ιδιαίτερο, πολύ σημαντικό, που ξέχωρα από την λάμψη του εκτοξεύσει στα ύψη την δημοφιλία, αλλά και την υστεροφημία της κορυφαίας ελληνικής ομάδας, που έγινε η πρώτη σε συλλογικό επίπεδο  που σήκωσε ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Αρχιτέκτονας αυτού του ποδοσφαιρικού θαύματος δεν είναι άλλος πό τον Χοσέ Λούς Μεντιλίμπαρ! Ο 63χρονος τεχνικός πέτυχε το απίστευτο και μέσα σε διάστημα τρεισίμιση μηνών μετέτρεψε ένα σύνολο γεμάτο αδυναμίες σε μία σφριγηλή και παντοδύναμη ομάδα με αξιοθαύμαστη ποιότητα κι ισορροπία σε όλες του τις γραμμές.

Ο Βάσκος τεχνικός έγραψε ιστορία, αφού μέσα σε διάστημα 12 μηνών πανηγύρισε την κατάκτηση δεύτερου ευρωπαϊκού τροπαίου με δύο διαφορετικές ομάδες μπαίνοντας σε ένα ιδιαίτερα τιμητικό κλαμπ!

Πέρυσι είχε οδηγήσει την Σεβίλλη στο έβδομο τρόπαιο του Europaleagueεπικρατώντας στα πέναλτι της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο με 4-1 (καν. αγώνας και παράταση 1-1) για να <ακολουθήσει η φετινή ποδοσφαιρική εποποιία με τον Θρύλο, που σήκωσε ψηλά στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας το βαρύτιμο τρόπαιο του ConferenceLeague!

 

 

 

 

 

Ομάδα: