ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 May, 2024 - 18:38

Categories: 

Στο πλευρό της ομάδας χάντμπολ ο Μαρινάκης στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και το κυριότερο αποδεικνύει με τις συνεχόμενες διακρίσεις και παρουσίες του στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα ότι αποτελεί τον κορυφαίο πολυαθλητικό οργανισμό της Ευρώπης!

Απόψε στις 20:00 η ομάδα χάντμπολ του Θρύλου δίνει στο κατάμεστο ΣΕΦ ένα ιστορικό ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά από τη ίδρυση του τμήματος αντιμετωπίζοντας την πανίσχυρη Βαλούρ, στην ρεβάνς της ήττας της με 30-26!
Εκεί όπου με την στήριξη των πιστών της οπαδών θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα του Ρέικιαβικ και να κατακτήσει το EHF European Cup!
Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα δώσει το «παρών» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον ιστορικό πρώτο ευρωπαϊκό τελικό του χάντμπολ, με αντίπαλο την ισλανδική ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει έμπρακτα όλα τα τμήματα του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη, τόσο οικονομικά, όσο και με την παρουσία του.

Ομάδα: