ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 June, 2024 - 01:13

Categories: 

Στο προσκήνιο ο Κοϊτά για την ΑΕΚ

Ένα νέο όνομα για τα εξτρέμ έρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, τουλάχιστον με ό, τι υποστηρίζεται στο Βέλγιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «hbvl.be», η «Ένωση» όχι μόνο ενδιαφέρεται αλλά έχει καταθέσει και πρόταση στη Σεντ-Τρούιντεν για την απόκτηση του Αμπουμπακαρί Κοϊτά.

Πρόκειται για 25χρονο δεξιοπόδαρο Μαυριτανό άσο, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Προέρχεται από ιδιαίτερα παραγωγική σεζόν έχοντας σε 38 συμμετοχές με 15 τέρματα και τρεις ασίστ, όντας και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Βέλγους, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει σε συγκεκριμένη πρόταση για τον διεθνή Μαυριτανό. Συμπληρώνουν, ωστόσο, ότι προς το παρόν υπάρχει διαφορά με τη Σεντ-Τρούιντεν. Το συμβόλαιο, δε, των δύο πλευρών εκπνέει το 2025.

Στη Σεντ-Τρούιντεν μετακόμισε το 2021 από την Μπέβερεν έναντι ενός εκατ. ευρώ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί μόνο σε ομάδες της πατρίδας του και συγκεκριμένα στις Γκενκ, Γάνδη και Κορτράικ.

Ομάδα: