ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 March, 2024 - 20:21

Categories: 

Στο στόχαστρο της Λάτσιο ο Αλμέιδα!

 

Στα ύψη φαίνεται να έχει εκτοξευθεί η δημοτικότητα του Ματίας Αλμέιδα στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Η καταπληκτική δουλειά που έχει να επιδείξει στον πάγκο της ΑΕΚ ο Αργεντινός τεχνικός αποτελεί ένα πολύ σημαντικό «παράσημο» για τον ίδιο, με άμεση συνέπεια το όνομά του να φιλοξενείται ως υποψήφιος προπονητής συλλόγων κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Μία από τις ομάδες που δείχνουν να ορέγονται τον 50χρονο τεχνικό της «Ένωσης» είναι μια αλιά του γνώριμη. Ο λόγος για την Λάτσιο με την οποία μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής της στο ξεκίνημα της νέας χιλιετίας οδηγώντας της μάλιστα και στην κατάκτηση του νταμπλ  του 2000!

Αυτό, τουλάχιστον, αποκαλύπτει η «Gazzetta Dello Sport» σε δημοσίευμά της, τονίζοντας πως η περίπτωση του Αργεντινού τεχνικού είναι πολύ ψηλά στο κάδρο για τους «Λατσιάλι» που αναζητούν τον αντικαταστάτη του Σάρι στο τιμόνι.

Στους Ιταλούς αρέσει το προφίλ του Ίγκορ Τούντορ, που θέλει όμως πολυετές συμβόλαιο, κάτι που έχει κάνει τη διοίκηση να κοιτάξει και άλλες επιλογές. Πέραν του «Πελάδο», στη λίστα βρίσκονται και οι Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Ραφαέλε Παλαντίνο και Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο.

 

Ομάδα: