ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

17 June, 2024 - 17:46

Categories: 

Συμφώνησε ο Άρης με Μαντζούκα

Στη δεδομένη συμφωνία του Άρη με τον Λευτέρη Μαντζούκα για συνεργασία ενός έτους απομένει μια τελευταία συζήτηση μεταξύ της πλευράς του παίκτη με τον Παναθηναϊκό για να κλείσει το deal.

Μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Βασίλη Τολιόπουλου, ο Άρης ολοκληρώνει και τη δεύτερη κίνησή του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς είναι δεδομένη η συμφωνία του με τον Λευτέρη Μαντζούκα. Ο 20χρονος φόργουορντ ήδη γνωρίζει τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα κι έχοντας να επιλέξει μεταξύ του Άρη και του Προμηθέα Πατρών επέλεξε να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη εκτιμώντας ότι η αγωνιστική ευθύνη παράλληλα του περιβάλλοντος θα τον βοηθήσουν στην εξέλιξη της πορείας τους.

 

Για να κλείσει το deal απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών και μια τελευταία επαφή μεταξύ της πλευράς του παίκτη με τον Παναθηναϊκό στον οποίον έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 καθώς ήδη υπάρχει συμφωνία επέκτασης συνεργασίας του μεταξύ Παναθηναϊκού και Μαντζούκα. Το πλαίσιο της συμφωνίας προβλέπει τον δανεισμό του παίκτη στον Άρη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και παράλληλα οι «κίτρινοι» θα αναλάβουν την πληρωμή (περίπου) του μισού μέρους του συμβολαίου του.

 

Ομάδα: