ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

23 August, 2024 - 04:57

Categories: 

Συνεργασία Cosmote TV με NETFLIX, “Real detective” στο Open και η ενημέρωση στον ΣΚΑΙ!

Η συνεργασία του Ομίλου Telekom με το Netflix επεκτείνεται από σήμερα και στην Ελλάδα μέσω της COSMOTE TV. Μέσα από δύο νέα συνδυαστικά πακέτα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα πλουσιότερο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, κερδίζοντας €2 έκπτωση, έχοντας τις δύο υπηρεσίες μαζί σε μία συνδρομή.

 

 

 

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι συνδρομητές της streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο νέα πακέτα που συνδυάζουν το Netflix με το COSMOTE TV Cinema ή με το COSMOTE TV Full.

 

 

 

Οι συνδρομητές COSMOTE TV θα έχουν πλέον πρόσβαση στην εφαρμογή του Netflix και μέσα από τον αποκωδικοποιητή της streaming υπηρεσίας τους, στον οποίο είναι ήδη προεγκατεστημένη. Επιπλέον, θα μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε πακέτο Netflix επιθυμούν. Το βασικό πακέτο Netflix (Netflix Basic plan) θα είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα και ο πελάτης θα μπορεί επίσης να επιλέξει την αναβάθμιση σε Netflix Standard ή Premium.

 

 

 

«Από σήμερα οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο της COSMOTE TV και το Netflix σε πολύ ελκυστική τιμή, έχοντας τις δύο υπηρεσίες μαζί σε μια συνδρομή. Η συμφωνία αυτή, σε συνδυασμό με την πρόσφατη συμφωνία μας με τη Nova για τη διάθεση των καναλιών Novasports στην πλατφόρμα μας, καθιστά την COSMOTE TV την πληρέστερη τηλεοπτική επιλογή για το ελληνικό κοινό», δήλωσε σχετικά ο Executive Director COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης.

 

 

 

COSMOTE TV Cinema & Netflix: Ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις σειρών και ταινιών

 

 

 

Το νέο πακέτο COSMOTE TV Cinema & Netflix περιλαμβάνει τα αποκλειστικά κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA και COSMOTE SERIES, όλα τα κανάλια του Entry Pack και την υπηρεσία Netflix, με τις πρωτότυπες ταινίες και σειρές, όπως “Emily In Paris”, “Stranger Things”, “Bridgerton”, “Wednesday”, “Cobra Kai” και “Maestro”. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει και το on demand περιεχόμενο της COSMOTE TV, που εμπλουτίζεται συνεχώς και διαθέτει πάνω από 10.700 ενεργούς τίτλους σειρών και ταινιών (6.850 επεισόδια σειρών, περισσότερες από 1.150 ταινίες όλων των ειδών και πάνω από 2.700 επεισόδια και αυτοτελή ντοκιμαντέρ) για θέαση οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από αποκλειστικές συμφωνίες με μεγάλα studios και εταιρείες παραγωγής (Paramount Pictures, Paramount+, CBS, Showtime, BBC Studios, ITV, Fremantle, All3Media, RAI, Gaumont κ.α.), καθώς και με Έλληνες διανομείς (Tanweer, Feelgood, Rosebud, Weirdwave, The Film Group (πρώην Odeon), StraDa Films, Ama Films, Danaos Films, Neo Films, One From The Heart κ.ά).

 

 

 

COSMOTE TV Full & Netflix: Το πιο πλούσιο περιεχόμενο στην ελληνική αγορά

 

 

 

To νέο πακέτο COSMOTE TV Full & Netflix περιλαμβάνει το πλήρες περιεχόμενο της COSMOTE TV σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος (αθλητικά, κινηματογραφικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά, on demand βιβλιοθήκη) και την υπηρεσία Netflix. Σημειώνεται ότι στο COSMOTE TV Full περιλαμβάνονται και τα κανάλια Novasports, στο πλαίσιο της συμφωνίας COSMOTE TV και Nova για την αμοιβαία διάθεση των αθλητικών τους καναλιών COSMOTE SPORT και Novasports.

 

Έτσι, πέρα από το πλούσιο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, οι συνδρομητές της COSMOTE TV μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα:

 

Από τα κανάλια COSMOTE SPORT όλες τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, UEFA Super Cup, UEFA Youth League), τους εντός έδρας αγώνες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Βόλου, Λαμίας, Παναιτωλικού και Athens Kallithea FC για τη Stoiximan Super League, τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Ιταλίας, Πορτογαλίας και Σκωτίας (Serie A, Liga Portugal Bwin, Scottish Premiership), το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, ΝΒΑ, μεγάλες διοργανώσεις τένις (Nitto ATP Finals, ATP 1000, ATP 500, ATP 250) και μηχανοκίνητη δράση (MotoGP, WRC).

Από τα κανάλια Novasports τους αγώνες των ΠΑΟΚ, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου, Λεβαδειακού και Πανσερραϊκού για τη Stoiximan Super League, τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Αγγλίας, Ισπανίας και Γερμανίας (Premier League, LaLiga, Bundesliga), τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ EuroLeague και EuroCup, τους αγώνες μπάσκετ της Εθνικής Ελλάδος (Παγκόσμιο Κύπελλο, προκριματικά Ευρωμπάσκετ 2025), τους αγώνες των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της UEFA στο Nations League και στα προκριματικά του Euro 2028 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και τις διοργανώσεις τένις Wimbledon και WTA.

“Real detective” στο Open

 

 

Στη ζωή του κάθε ντετέκτιβ υπάρχει πάντα μία υπόθεση που θα τον στοιχειώνει…

 

Το «REAL DETECTIVE», η νέα σειρά docudrama, έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 23:00. Από Δευτέρα έως Πέμπτη στο «REAL DETECTIVE», αληθινές αστυνομικές υποθέσεις ξετυλίγονται στις οθόνες μας και μας μυούν σε ένα συναρπαστικό κόσμο δράσης και μυστηρίου.

 

 

 

Ανάμεσα στο πλήθος των υποθέσεων που αναλαμβάνει κάθε ντετέκτιβ, πάντα υπάρχει μία που φτάνει την αντοχή του στα άκρα. Είναι η υπόθεση, που για διάφορους λόγους, μπορεί να καταλήξει σε ένα προσωπικό στοίχημα τόσο μεγάλης έντασης, που θα στοιχειώνει το μυαλό του για πάντα! Αυτές τις υποθέσεις παρουσιάζει το «REAL DETECTIVE», συνδυάζοντας τον κόσμο του αστυνομικού ντοκιμαντέρ και της αναπαραστατικής αφήγησης σε μια από τις πιο αυθεντικές και καθηλωτικές εκδοχές αστυνομικής σειράς.

 

 

 

Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε ένα πραγματικό έγκλημα και παρακολουθούμε από την αρχή όλη την εξέλιξη της έρευνας, με τις δραματικές ανατροπές και τις προσωπικές προκλήσεις, φτάνοντας μέχρι τον τελικό στόχο, την απόδοση της δικαιοσύνης.

Η ενημέρωση πρωταγωνιστεί στον ΣΚΑΪ και τη σεζόν 2024-25

 

 

Σταθμός με μακρά παράδοση στην άμεση, έγκυρη, σοβαρή και ποιοτική ενημέρωση, ο ΣΚΑΪ ξεκινάει από τις 24 Αυγούστου το ενημερωτικό του πρόγραμμα, με εκπομπές που ήδη γνωρίζουν και προτιμούν οι τηλεθεατές, αλλά και με καινούργια πρόσωπα και concept.

 

 

 

Κάθε μέρα από Δευτέρα έως Κυριακή και από νωρίς το πρωί έως το μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων, το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού αναλαμβάνει να ενημερώνει με ρεπορτάζ, έρευνες, ζωντανές συνδέσεις, αναλύσεις και ανταποκρίσεις για όλα τα θέματα που αφορούν τους πολίτες, χτίζοντας με το κοινό του μια ουσιαστική σχέση διαλόγου και διάδρασης.

 

 

 

Αναλυτικά, οι εκπομπές που σπονδυλώνουν το ενημερωτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν είναι οι εξής:

 

 

 

 

 

«ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ»

 

Με τον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη

 

 

 

Επιστρέφουν πρώτοι το Σάββατο 24 Αυγούστου

 

 

 

«Οι Δεκατιανοί», Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης, επιστρέφουν πρώτοι για τη νέα σεζόν το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 09.40 στον ΣΚΑΪ.

 

 

 

Με γρήγορο ρυθμό, πλούσια θεματολογία, αποκλειστικότητες, απευθείας συνδέσεις και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, «Οι Δεκατιανοί», κατάφεραν να γίνουν αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

 

 

 

«ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ»

 

Με τον Άκη Παυλόπουλο και τη Μάρω Καρούση

 

 

 

Από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και καθημερινά στις 05.00

 

 

 

Οι ειδήσεις ξεκινούν από νωρίς το πρωί και ο Άκης Παυλόπουλος με τη Μάρω Καρούση μας μεταφέρουν την «Πρώτη Εικόνα» της επικαιρότητας. Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 05.00, μία ουσιαστική παρουσίαση των εξελίξεων με ρεπορτάζ, αναλύσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρουμε με το πρώτο φως της ημέρας.

 

 

 

«ΣΗΜΕΡΑ»

 

Με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο

 

 

 

Επιστρέφει από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και καθημερινά στις 06.00

 

 

 

Η εκπομπή που αποτελεί την πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού για την πρωινή ενημέρωση, το «Σήμερα», επιστρέφει στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και καθημερινά στις 06.00.

 

 

 

Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, δίνοντας από νωρίς το στίγμα της ημέρας που ξεκινά. Οι δύο δημοσιογράφοι παρουσιάζουν και αναλύουν τα σημαντικότερα γεγονότα της επικαιρότητας, συζητούν και αναζητούν απαντήσεις από τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων, υποδέχονται στο στούντιο αναλυτές και ειδικούς και συνδέονται καθημερινά με όλα τα σημεία ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος.

 

 

 

Η ενημερωτική εκπομπή που κερδίζει σταθερά την προτίμηση του κοινού για πολλά χρόνια, επιστρέφει δυναμικά! «Σήμερα», όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε…

 

 

 

«ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» για 11η σεζόν!

 

Με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα

 

 

 

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 09.45, στον ΣΚΑΪ

 

 

 

Είναι οι πιο ταιριαστοί «Αταίριαστοι» της ελληνικής τηλεόρασης, διαθέτουν χιούμορ, αμεσότητα, εμπειρία και κριτική ματιά. Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας επιστρέφουν για 11η χρονιά στον ΣΚΑΪ, από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου.

 

 

 

Καθημερινά από τις 09.45, οι «Αταίριαστοι» θα βρίσκονται κοντά μας για να μας μεταφέρουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον παλμό της επικαιρότητας, να αποκαλύπτουν όλα όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, αλλά και να ερευνούν τα ερωτήματα που θέτουν οι τηλεθεατές. Υποδεχόμενοι σημαίνουσες προσωπικότητες της δημόσιας ζωής και ειδικούς σε νευραλγικούς τομείς, αναζητούν τις απαντήσεις θέτοντας καίριες ερωτήσεις.

 

 

 

Οι «Αταίριαστοι» ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ για τη Δευτέρα 26 Αυγούστου.

 

 

 

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ»

 

Με τη Φαίη Μαυραγάνη

 

 

 

Από το Σάββατο 31 Αυγούστου

 

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05.30, στον ΣΚΑΪ

 

 

 

Από το Σάββατο 31 Αυγούστου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 05:30, η Φαίη Μαυραγάνη θα μας καλημερίζει από τον ΣΚΑΪ με κύρος, ειδήσεις και χαμόγελο.

 

 

 

Δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στην κοινωνία, ερευνώντας θέματα με πρωταγωνιστή τον / την πολίτη.

 

 

 

Εκεί όπου η καρδιά της ενημέρωσης χτυπά δυνατά. Επικαιρότητα, ειδήσεις πριν γίνουν viral στο διαδίκτυο, καλεσμένοι που έχουν κάτι σημαντικό και χρήσιμο να πουν. Η οικονομία αλλιώς… Παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

 

 

Μια μεγάλη, ζεστή ΚΑΛΗΜΕΡΑ από τη Φαίη Μαυραγάνη κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ.

 

 

 

«LIVE YOU»

 

Με τον Άρη Πορτοσάλτε και τη Μαρία Αναστασοπούλου

 

 

 

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 11.45

 

 

 

LIVE YOU, η νέα καθημερινή εκπομπή με τον Άρη Πορτοσάλτε και την Μαρία Αναστασοπούλου έρχεται από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Πρωταγωνιστές της εκπομπής οι πολίτες, με τις καταγγελίες, τις ιδέες και τις προτάσεις τους.

 

 

 

Ό,τι συμβαίνει την στιγμή που συμβαίνει, ό,τι προβληματίζει την κοινωνία, είναι LIVE YOU και είναι στον ΣΚΑΪ.

 

 

 

Με ρεπορτάζ, έρευνες και συνεντεύξεις, το LIVE YOU θα αναδεικνύει τα προβλήματα των τηλεθεατών, θα αναζητά καθημερινά λύσεις και απαντήσεις, θα ρίχνει φως σε σοβαρά θέματα που καίνε, θα είναι η φωνή όσων πρέπει να ακουστούν.

 

 

 

Όλες οι εξελίξεις, στο LIVE YOU, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 11.45, με τον Άρη Πορτοσάλτε και τη Μαρία Αναστασοπούλου.

 

 

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com