ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 June, 2024 - 15:55

Categories: 

Συνεχίζει με τον Σπαλέτι η Εθνική Ιταλίας παρά τον αποκλεισμό από την Ελβετία

Το συμβόλαιό του με την εθνική Ιταλίας φαίνεται πως θα τιμήσει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, καθώς όπως αποφάσισε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας δεν τίθεται θέμα λύσης της συνεργασίας της με τον 65χρονο προπονητή, παρά την απογοητευτική πορεία των Ατζούρι στο Euro 2024.

 

"Η αποστολή μου είναι να κάνω την ομάδα ακόμα νεότερη", είναι μία από τις πρώτες δηλώσεις Λουτσιάνο Σπαλέτι μετά την απόφαση της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να προχωρήσει με τον 65χρονο τεχνικό στον πάγκο της, παρά την απογοητευτική πορεία της στο Euro 2024.

 

Με αυτόν τον τρόπο οι Ιταλοί απάντησαν στις "φωνές" που υπήρχαν τις τελευταίες ώρες γύρω από το κατά πόσο ο Σπαλέτι είναι ο καταλληλότερος για να ηγηθεί των Ατζούρι.

 

Επομένως, για την ώρα οι δύο πλευρές προχωρούν μαζί, με το συμβόλαιο που υπέγραψε ο πρώην προπονητής της Νάπολι -μεταξύ άλλων- να έχει ισχύ μέχρι την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.