ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 July, 2024 - 19:24

Categories: 

Συνεχίζει ο Μασούρας στον Ολυμπιακό!

Αίσιο τέλος είχε για τον Ολυμπιακό η υπόθεση ανανέωσης του Γιώργου Μασούρα.

Η διάθεση του παίκτη να κλείσει τα αυτιά του στις «σειρήνες» από το εξωτερικό , σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα που επέδειξε η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη κράτησαν τον 29χρονο παίκτη στο Λιμάνι! Με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να βάζει την υπογραφή του στονέο τριετές συμβόλαιο, που θα τον δένει με τους κατόχους του Conference League.

Ο 30χρονος εξτρέμ αγωνίζεται από το 2019 στους Πειραιώτες και σε αυτό το διάστημα έχει 262 συμμετοχές με 56 γκολ και 32 ασίστ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ έχει κατακτήσει το Conference League, τρία πρωταθλήματα και μία φορά το Κύπελλο.

Πλέον, οι Πειραιώτες καλούνται να ολοκληρώσουν με το ίδιο αποτέλεσμα την υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, αλλά και του Αγιούμπ Ελ Κααμπί (που δεσμεύεται με συμβόλαιο).

 

Με την πειραϊκή ΠΑΕ να αναφέρει: «Ο Γιώργος Μαοσύρας ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μας!»

 

Ομάδα: