ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

24 October, 2024 - 21:47

Categories: 

Συντριβή με κάτω τα χέρια από την Τσέλσι για τον τραγικό Παναθηναϊκό

Έρμαιο των άγριων διαθέσεων της Τσέλσι έγινε ένας… αναιμικός  Παναθηναϊκός γνωρίζοντας την εντός έδρας συντριβή στο ΟΑΚΑ με 1-4 για την δεύτερη αγωνιστική του LeaguePhase του ConferenceLeague.

Μία ήττα πολύ βαριά ήττα, από τις πιο ευρείες που έχει γνωρίσει το «Τριφύλλι» στην ευρωπαϊκή του ιστορία που έρχεται να αναδείξει τις πολλές παθογένειες που χαρακτηρίζουν κυρίως στο ανασταλτικό τους κομμάτι τους «πράσινους» και είναι πολύ πιθανό να ανασύρει εκ νέου ζήτημα τεχνικής ηγεσίας. Ένας Παναθηναϊκός, που επέδειξε μία θλιβερή εικόνα, παρουσιάζοντας σημάδια  διάλυσης και πλήρους αποσύνθεσης σε όλες του τις γραμμές. Με τον Ντιέγκο Αλόνσο να τον βαραίνουν πολλές και σημαντικές ευθύνες. Τόσο για την διάταξη του σχήματος με μοναδικό φορ τον άνευρο Γερεμέγεφ, αλλά και την πολύ αργή αντίδρασή του στο κομμάτι των αλλαγών. Με τον Τετέ που έμεινε στον πάγκο, να κάνει ζέσταμα από το 35ο λεπτό και τελικά να περνάει αλλαγή στο 60ό και με το σκορ ήδη στα … αστρονομικά επίπεδα του 0-4…

Φώναξαν το όνομα του Γιοβάνοβιτς οι οπαδοί του ΠΑΟ

Με τους 60.000 πικραμένους φίλους του «Τριφυλλιού» που γέμισαν το Ολυμπιακό στάδιο να φτάσουν στο σημείο να φωνάζουν επιτακτικά το όνομα του νυν Ομοσπονδιακού τεχνικού Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκφράζοντας παράλληλα και την έντονη δυσφορία τους προς τη διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου για την περυσινή απόφαση αποπομπής του Σέρβου κόουτς.

Κι όμως. Ο Παναθηναϊκός μπήκε με πολύ ενθουσιασμό στο ματς και με ξεκάθαρη επιδίωξη α αιφνιδιάσει. Μόλις στο 2’ με την εκτέλεση του Μλαντένοβιτς στο δεύτερο δοκάρι, την κεφαλιά του Γεντβάι, την απόκρουση του Γιόργκενσεν και το διώξιμο σε κόρνερ από τον Κουκουρέγια. Στο 4’ ήταν η σειρά του Ουναϊ μνα απειλήσει όμως το σουτ του Μαροκινού μέσου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η Τσέλσι αφού απορρόφησε την πίεση των πρώτων λεπτών στην συνέχεια με όπλο την ποιότητά της έγινε το απόλυτο αφεντικό, απονευρώνοντας εντελώς τους γηπεδούχους.

Στο 22’ η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα άνοιξε το σκορ. Με τον Γεντβάι να αφήνει την άμυνα, να χάνει την μπάλα πάνω από τη σέντρα και τον Φέλιξ να σκοράρει σε μια ταχύτατη αντεπίθεση με πλασέ στην κίνηση, μετά τη συνεργασία του με τον Μούντρικ και την ασίστ του δεύτερου.

Δεκάλεπτο του … θανάτου και 0-4

Η Τσέλσι μπήκε φουριόζα στην επανάληψη και με ξεκάθαρη διάθεση να … καθαρίσει το ματς. Με τους «Μπλε» να … ζωγραφίζουν στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο να εκτοξεύουν το σκορ στα επίπεδα του 0-4. Στο 49’ οι Λονδρέζοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους έπειτα από σέντρα του Νέτο και κεφαλιά του  Μούντρικ. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ο Φέλιξ στο 55’ έγραψε το 0-3, ενώ στο 59’ ο Ενκουενγκού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Τσέλσι

Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 69’. Μετά την ωραία ενέργεια του Τετέ, που «έσπασε» δεξιά για τον επερχόμενο Βαγιαννίδη, εκείνος έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Πελίστρι με προβολή έγραψε το 1-4.

 

Ομάδα: