ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 June, 2024 - 19:57

Categories: 

Τέλος ο Κιβρακίδης από τον Ατρόμητο

Χωριστούς δρόμους θα «τραβήξουν», όπως αναμενόταν, έπειτα από μία δεκαετία ο Κυριάκος Κιβρακίδης και ο Ατρόμητος.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα δεξιό οπισθοφύλακα, ο οποίος βρισκόταν στον σύλλογο από το 2014.

Άλλωστε, δεδομένου ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είχε εισηγηθεί την απόκτηση βασικού δεξιού μπακ, όλες οι πλευρές συμφώνησαν ότι θα ήταν καλύτερη αυτή η εξέλιξη ώστε και ο παίκτης -τον οποίο το κλαμπ αποχαιρέτησε μέσω και της ανακοίνωσης με πολύ «ζεστό» τρόπο- να έχει άλλου μεγαλύτερο ρόλο.

Ο 31χρονος άσσος μέτρησε 226 συμμετοχές με το «αστέρι», ενώ τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε και αρχηγός της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κυριάκο Κιβρακίδη, ολοκληρώνοντας μια θητεία δέκα και πλέον χρόνων στην ομάδα μας.

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 από τον Αιγινιακό και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το «Αστέρι» στις 9 Μαρτίου του ίδιου χρόνου στη νίκη μας με 4-0 επί του Πανιωνίου στο Περιστέρι, σε ηλικία 21 ετών.

Το «τούρμπο» έμελλε τελικά να γράψει τη δική του ιστορία με την κυανόλευκη φανέλα, διότι με συνολικά 226 συμμετοχές αποτελεί πλέον τον τρίτο σε επαγγελματικές παρουσίες στην ιστορία του Ατρόμητου στη σχετική λίστα, πίσω μόνο από τους Εντουάρντο Μπρίτο και Χαβιέρ Ούμπιντες ενώ τα τελευταία χρόνια φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ωστόσο, οι αριθμοί είναι μόνο ένα στοιχείο της προσφοράς του στον Ατρόμητο, καθώς όλα αυτά τα χρόνια το δέσιμο με τον Κυριάκο Κιβρακίδη μεταφράζεται κυρίως στις ευχάριστες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε μαζί για αυτή τη δεκαετία και δεν μπορούν να αποτυπωθούν μέσω στατιστικών.

Κυριάκο, θα είσαι για πάντα ένας Ατρόμητος και η ιστορία δεν ξεγράφει! Σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε υγεία σε σένα και την οικογένειά σου!

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν!»

 

 

Ομάδα: