ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

28 July, 2024 - 16:18

Categories: 

Τα σάρωσε όλα στον κόσμο των social media η επιστρoφή Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό!

 

Στον δικό τους μαγικό κόσμο πετούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με αφορμή την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ!

Ο δύο φορές MVP  της Ευρωλίγκα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, ώστε να ρίξει άγκυρα στο Λιμάνι της ζωής του, μετά την περυσινή του περιπέτεια στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και αυτή του η επιμονή επιβραβεύτηκε μ’ ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, που θα του αποφέρει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για τα πέντε επόμενα χρόνια που θα φοράει την φανέλα της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.

Ένα comeback, το οποίο περίμεναν από την πρώτη στιγμή που αποχωρίστηκαν πέρυσι  και έγινε πραγματικότητα, προ ολίγων ημερών.

Αυτή την ανυπομονησία, αλλά και η ανάγκη επιστροφής του Βεζένκοφ στον Θρύλο σε αγωνιστικό επίπεδο, φανερώνει και η απήχηση που είχε το συγκεκριμένο θέμα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των «ερυθρόλευκων». Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΚΑΕ, με σχετική ανακοίνωση:

 

«H επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ έκανε τεράστια αίσθηση και στον κόσμο των SocialMedia!

 

Το βίντεο με το οποίο ανακοινώθηκε η απόκτησή του είχε στο Instagram είχε 2.5 εκατομμύρια προβολές, 82,7 χιλιάδες likes, 2.436 σχόλια, ενώ 2070 το αποθήκευσαν! Στο X είχε 606.000 προβολές, 1.610 αναδημοσιεύσεις και 29.800 αλληλεπιδράσεις. Στο Facebook είχε 299.539 προβολές, 93.405 αλληλεπιδράσεις και 23.000 likes

Ομάδα: