ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

7 July, 2024 - 01:28

Categories: 

Τα .. χρειάστηκε η Κροατία, μέχρι να φτάσει τελικό

Απέναντι στην Κροατία θα κληθεί η Εθνική Ομάδα να σταθεί στο ύψος της και να ξεπεράσει το εμπόδιό τοης αύριο το βράδυ (07/07, 21:00) η ώστε να βρεθεί για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες!


Η «Χρβάτσκα» τα βρήκε... σκούρα απέναντι στη μαχητική ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας, την οποία και λύγισε στο φινάλε με σκορ 80-77, την ώρα μάλιστα όπου η χώρα της Καραϊβικής είχε τεράστια ευκαιρία σε νεκρό χρόνο να στείλει το ματς σε παράταση με τρίποντο του Ντουάρτε.

Το σύνολο του Τζόσιπ Σέζαρ παρουσίασε αρκετά μέτριο πρόσωπο, κυρίως στην άμυνά του, δείχνοντας να υπάρχει κόπωση και έλλειψη καθαρού μυαλού στην ομάδα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ίβιτσα Ζούμπατς με 25 πόντους (10/10δ.) και 9 ριμπάουντ, με τον Τζαλίν Σμιθ να προσθέτει 14, οκτώ εκ των οποίων ήρθαν στην τέταρτη κρίσιμη περίοδο. Σάριτς και Χεζόνια ήταν άστοχοι, μένοντας στους 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Για τη Δομινικανή Δημοκρατία, ξεχώρισε ο γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς, Κρις Ντουάρτε, ολοκληρώνοντας το ματς με 17 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα.