ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

8 July, 2024 - 17:13

Categories: 

Τζιοβάνι: «Όταν ακούω Ελλάδα σκέφτομαι την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού»

Βροντερό «παρών» στο στούντιο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 έδωσε ο τεράστιος Ζιοβάνι, ο άλλοτε «μάγος» του Ολυμπιακού, ο οποίος συμμετείχε στο Footvolley Stars, το περασμένο Σαββατοκύριακο (6-7/7), στην Πλατεία Κοραή του Πειραιά.

 

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω», ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε, φυσικά και στην παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Αυτά που σκέφτομαι πάντα όταν ακούω Ελλάδα, είναι ο Ολυμπιακός και η αγάπη του κόσμου, η διασκέδαση και η χαρά. Όταν ήρθα, δεν είχα καμία εικόνα για την Ελλάδα ποδοσφαιρικά, όμως είναι δύσκολο να εκφράσω με λέξεις τι έχω περάσει εδώ. Αν κάποιος με ρώταγε, θα του έλεγα να έρθει με κλειστά μάτια, είναι μια όμορφη χώρα όπου αγαπούν το ποδόσφαιρο».

 

Όσο για την κατάκτηση του Conference League από τους «ερυθρόλευκους», ο σπουδαίος Βραζιλιάνος είπε: «Είναι δύσκολο με τη διαφορά ώρας στη Βραζιλία, όμως είδα από το δεύτερο ημίχρονο τελικά και φυσικά, πρόλαβα το γκολ. Η ομάδα κάνει σωστή δουλειά και μπράβο σε αυτό το σύνολο που παίζει τώρα. Σίγουρα, άφησα κάτι κι εγώ, είναι σαν να το χτίσαμε σιγά-σιγά. «Μου άρεσε πολύ αυτός που έβαλε το γκολ (σ.σ. Ελ Κααμπί). Ο Ποντένσε επίσης βοήθησε πολύ, όπως και γενικά όλοι όσοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, πάντα σου μένει αυτός που έβαλε το γκολ».

Ομάδα: