ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 May, 2024 - 19:03

Categories: 

Τζολάκης: «Δίκαια βρισκόμαστε στον τελικό»

 

Στον αστερισμό του αυριανού ιστορικού τελικού κόντρα στην Φιορεντίνα κινούνται τα πάντα στον Ολυμπιακό!

Με τον Κωνστγατίνο Τζολάκη να έχει καταλυτικό ρόλο σε αυτή την ξέφρενη πορεία που έφερε τους «ερυθρόλευκους» σε αυτή την τεράστια ποδοσφαιρική γιορτή.

Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι η πνευματική προετοιμασία είναι πιο σημαντική από τη σωματική σε τέτοια παιχνίδια, τόνισε ότι η ομάδα του δίκαια βρίσκεται στον τελικό μετά το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, ενώ με αφορμή την παρουσία του μικρού Γιαννάκη στην OPAP Arena, μίλησε και για την ανάγκη εξάλειψης της βίας από τα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού:

Για το αν είναι σημαντικότερο το πνευματικό ή το σωματικό κομμάτι: «Στον αυριανό τελικό και σε όλους τους τελικούς, το πνευματικό είναι πιο σημαντικό από το σωματικό. Όποια ομάδα είναι πιο έτοιμη πνευματικά, θα κατακτήσει το τρόπαιο».

Για το αν είναι πλεονέκτημα το ότι ο τελικός γίνεται στην Αθήνα: «Το μόνο πλεονέκτημα που έχουμε είναι ότι έχουμε παίξει ξανά εδώ. Αν έχουμε περισσότερο κόσμο θα μας δώσει ώθηση, αλλά σίγουρα για να πάμε στον τελικό έπρεπε να αποκλείσουμε μεγάλα ονόματα, όταν θες να το κατακτήσεις, δεν μπορείς να περνάς εύκολα τις προηγούμενες φάσεις. Δίκαια είμαστε στον τελικό, έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο, το μόνο που απομένει είναι να κάνουμε το ίδιο και αύριο».

Για το αν έχει προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να πάει ο τελικός στα πέναλτι: «Ο τελικός μπορεί να οδηγηθεί εκεί, καθήκον μας είναι σαν ομάδα να έχουμε προετοιμαστεί και για αυτό, για παν ενδεχόμενο. Έχουμε κάνει την ανάλυση σε όλη την ομάδα της Φιορεντίνα, αλλά και στη διαδικασία των πέναλτι».

 

«Η Φιορεντίνα έχει ένα μεγαλύτερο αβαντάζ, έπαιξε πέρυσι στον τελικό και έχει πάρει μια γεύση, αλλά αυτά παύουν να ισχύουν όταν σφυρίζει ο διαιτητής την έναρξη του αγώνα».

Για το βίντεο με τον μικρό Γιαννάκη και το ότι θα είναι στο γήπεδο αύριο: «Είναι άλλη μια ευκαιρία για να αλλάξουμε την κατάσταση, ελπίζω να συνειδητοποιήσουμε τι εστί αθλητισμός και να σταματήσουμε τη βία στα γήπεδα και σε όλη τη χώρα που δυστυχώς μας πονάνε πάρα πολύ».

 

Ομάδα: