ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Στουρνάρας

21 October, 2024 - 01:18

Categories: 

Τηλεθεάσεις, συμφωνία ΟΧΕ - ΕΡΤ και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο MEGA!

Ο Alpha πέρασε στην πρώτη θέση των μετρήσεων της Nielsen με 13,4%, ενώ το MEGA βρέθηκε στην δεύτερη θέση με13%, την εβδομάδα 7 – 13 Οκτωβρίου 2024.



Ο ΑΝΤ1 πέρασε στην τρίτη θέση με 12% , ενώ ο ΣΚΑΪ με 11,1% έμεινε στην τέταρτη θέση. Ακολούθησαν με 8,6% το Star, η ΕΡΤ με 5,8% και το Open στο 4,3%. Το ΜΑΚ TV συγκέντρωσε 2,9%, η ΕΡΤ3 ήταν στο 2,4% και η ΕΡΤ2 στο 1,3%.

ΟΧΕ και ΕΡΤ μαζί έως το 2026!

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) ανακοίνωσε τη συμφωνία με την ΕΡΤ ΑΕ για τη τηλεοπτική μετάδοση των σημαντικότερων διοργανώσεων του ελληνικού χάντμπολ τη διετία 2024-2026. Η συμφωνία περιλαμβάνει τη μετάδοση ενός αγώνα της Handball Premier κάθε εβδομάδα, όπως επίσης και τους κορυφαίους αγώνες της Α1 Γυναικών.

 

Ο πρώτος αγώνας που θα μεταδόθηκε ήταν το Ιωνικός Bfon- ΓΑΣ Κιλκίς, ενώ από την επόμενη εβδομάδα οι αγώνες του πρωταθλήματος θα μεταδίδονται κάθε Σάββατο στις 17:00 από την ΕΡΤ2.

 

Επίσης η ΕΡΤ θα συνεχίσει να μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες των Εθνικών ομάδων, αρχής γενομένης από τις προσπάθειες της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του ΕURO 2026 με πρώτο αγώνα την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 (ΕΡΤ3) στη Χαλκίδα με αντίπαλο τη Γεωργία.

 

Η ΕΡΤ θα καλύψει επίσης ζωντανά τα Final Four των Κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών, επιλεγμένους αγώνες της φάσης των «16» και της προημιτελικής φάσης, καθώς και τα Σούπερ Καπ Ανδρών και Γυναικών στην αρχή κάθε σεζόν.

 

Τέλος η συμφωνία περιλαμβάνει και τη ζωντανή μετάδοση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος Beach Handball Ανδρών- Γυναικών.

 

Ο πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής δήλωσε:

«Πρόκειται για μια σπουδαία συμφωνία, στρατηγικής σημασίας για την προβολή και την εξέλιξη του ελληνικού χάντμπολ. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. για την απόφαση της να στηρίξει εμπράκτως το άθλημα μας.

Η νέα αυτή συμφωνία είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο στους αθλητές, στις αθλήτριες, στους προπονητές, στους παράγοντες, στα στελέχη των αγώνων και γενικά σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος μας.

Το άθλημα μας έχει μεγαλώσει και χρόνο με το χρόνο πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, κερδίζοντας τη θέση που του αξίζει».

IAB MiXX Awards 2024: Στους κορυφαίους της χρονιάς ο ΑΝΤ1

 

 

 

Νάνσυ Φαφούτη, Social Media Manager, Τέσσα Κορλέτη, Corporate Communication & PR Director Antenna TV, Γιάννης Δριμυλής, Marketing Director Antenna TV, Κλαίρη Φαφούτη, Creative Media Content Creato

 

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των IAB MiXX Awards 2024, σηματοδοτώντας την 9η συνεχή διοργάνωση των MiXX Awards από το IAB Hellas, σε συνεργασία με την Direction Business Network.

Το Βραβείο Μελών του IAB Hellas απονεμήθηκε στην ομάδα των Social Media του ΑΝΤ1 στην κατηγορία Social Media Campaign για το επιχειρηματικό show επενδύσεων «Dragons’ Den Greece I», που από την πρώτη σεζόν κατάφερε να κάνει το απόλυτο breakthrough στα social media. Αξιοποιώντας δημιουργικά τις πλατφόρμες του, mega influencers και media που δημιουργούν virality, έκανε εκατομμύρια χρήστες να πουν «είμαι μέσα», δημιούργησε trending sounds στο TikTok και έγινε talk of the town.

Τα ΙΑΒ MiXX Awards αποτελούν τον εορτασμό και την αναγνώριση των καλύτερων έργων της χρονιάς στο ελληνικό ψηφιακό οικοσύστημα. Τα Βραβεία Μελών προέκυψαν μετά από ψηφοφορία μιας 10μελούς επιτροπής, αποτελούμενης από έμπειρα και εξειδικευμένα μέλη του IAB Hellas.

Η Social Media ομάδα του ΑΝΤ1 συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητά της στη στρατηγική των social media.

ERTFLIX: Ξεπέρασαν τα 16.000.000 οι θεάσεις τον Σεπτέμβριο 

 

 

 

Οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ, οι ξένες σειρές, οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης, το παιδικό πρόγραμμα, καθώς και κινηματογραφικά αφιερώματα εκτίναξαν σε 16.130.000 τις θεάσεις στο ERTFLIX τον μήνα Σεπτέμβριο.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της NPAW Video Analytics που επεξεργάζεται το τμήμα Έρευνας και Ανάλυσης της ΕΡΤ, οι 16.130.000 θεάσεις τον περασμένο μήνα πιστοποιούν, για ακόμα μία φορά, ότι το ERTFLIX αποτελεί την πιο δημοφιλή ελληνική πλατφόρμα με πιστούς φίλους.

 

Άλλωστε και ο γενικός διευθυντής της EBU Νόελ Κιουράν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη χώρα μας επεσήμανε ότι το ERTFLIX συγκαταλέγεται στις 10 καλύτερες πλατφόρμες της Ευρώπης.

 

Στις θεάσεις on demand, τις πρώτες θέσεις στο ελληνικό πρόγραμμα καταλαμβάνουν η δεύτερη σεζόν των σειρών μυθοπλασίας της ΕΡΤ «Η παραλία» και «Ηλέκτρα», καθώς και η νέα κωμική σειρά «Αρχελάου 5». Επίσης, η ελληνική ταινία «Η Ρόζα της Σμύρνης» και η πολυβραβευμένη ελληνική ταινία μικρού μήκους «Έλα να σου πω».

 

Στο ξένο πρόγραμμα ξεχώρισαν η αστυνομική σειρά «Three pines», η δραματική σειρά «The twelve», η ανατρεπτική σειρά «Πάρε τον Σολ», η μίνι σειρά 4 επεισοδίων βασισμένη σε δραματικά γεγονότα «Η έκτη εντολή» και το αμερικανικό γουέστερν «Η εκδίκηση του Λέφτι Μπράουν».

 

Ψηλά στις επιλογές του κοινού ήταν επίσης το αριστούργημα του Στάνλει Κιούμπρικ «SOS: Πεντάγωνο καλεί Μόσχα», όπως και το αμερικάνικο φιλμ νουάρ «Τζίλντα» με την αξεπέραστη Ρίτα Χέιγουορθ.

 

Μεγάλο αριθμό θεάσεων κατέγραψαν οι παιδικές σειρές «Αριθμοκυβάκια» και «Χρωματοκυβάκια», καθώς και τα κινούμενα σχέδια «Ο μικρός Μαλαμπάρ» επιβεβαιώνοντας την προγραμματική πολιτική της ΕΡΤ για ενδυνάμωση του παιδικού προγράμματος.

 

Στο live streaming της πλατφόρμας ξεχωρίζουν οι αγώνες μεταξύ των ομάδων μπάσκετ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, όπως και του Ολυμπιακού με το Περιστέρι για το Super Cup, η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Συνδέσεις» (ERTNEWS και ΕΡΤ1) με τoν Κώστα Παπαχλιμίντζο και την Χριστίνα Βίδου όπως και η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» (ΕΡΤ1) με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Το «The Voice of Greece» κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τερμάτισε πρώτο στο σύνολο κοινού, στη ζώνη μετάδοσης του, με 26,4% και πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 με 21,9%. 2.250.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τον μουσικό διαγωνισμό για τουλάχιστον 1’...

-Οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Παντελής Βλαχόπουλος φιλοξενήθηκαν από τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη στο στούντιο της εκπομπής "Μεγάλη Εικόνα" για να μιλήσουν για την έκδοση της αυτοβιογραφίας του "Δράκου" του ελληνικού μπάσκετ. Η εκπομπή θα μεταδοθεί στο MEGA την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου (00:30). Το βιβλίο "Τρωτός Άτρωτος" θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ. Συγγραφέας είναι ο δημοσιογράφος και διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος...

-Μια ακόμη μεγάλη παραγωγή της Cosmote TV «οδεύει» προς την ελεύθερη τηλεόραση. Ο λόγος για τις «17 Κλωστές», τη δραματική σειρά εποχής διάρκειας 6 επεισοδίων, που βασίστηκε στο ομότιτλο βιβλίο του Πάνου Δημάκη το οποίο έχει ως κεντρικό του θέμα μια μαζική δολοφονία στα Κύθηρα, στις αρχές του 20ού αιώνα, που συγκλόνισε την χώρα. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα και στο Mega την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 22.50. Την σκηνοθεσία των «17 Κλωστών» υπογράφει ο Σωτήρης Τσαφούλιας, το σενάριο η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη, και τη μουσική ο Μίνως Μάτσας...

-Ένα νέο πολιτιστικό ένθετο έρχεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Δεύτερου 103.7. Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα πριν τις 11 το πρωί και τις 4 το μεσημέρι, ο Αντώνης Τζαβάρας θα παρουσιάζει το «Εκεί έξω», με προτάσεις για θέατρο, σινεμά, εκθέσεις, ομιλίες και διάφορες άλλες δράσεις...

-Tο «Reunion», η νέα ταξιδιωτική εκπομπή των Μαυρίδη - Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1, βρέθηκε στην τέταρτη θέση στο σύνολο με 13,4% και στην τρίτη στο «δυναμικό κοινό» με 15,2%, στη ζώνη προβολής του...

-Τον Θανάση Λάλα είχε ως βασικό καλεσμένο το 140ό επεισόδιο του «Art Podcast». Ο δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και ζωγράφος μίλησε στη Γιώτα Τσιμπρικίδου για όλα...

-Καλή κίνηση από την ΕΡΤ που εξασφάλισε τα πρωταθλήματα βόλει και χάντμπολ, αλλά θα πρέπει να τους αφιερώσει χρόνο και στην "Αθλητική Κυριακή"...

-Επίσης, στην "Αθλητική Κυριακή" θα πρέπει να αυξήσουν και πάλι τα γκολ από τα διεθνή ματς (απόψε έδειξε φάσεις μόνο απ'ο επιλεγμένα ματς του Campionato), ενώ ως ενημερωτική εκπομπή, θα πρέπει να τα βρει με την SL2 και να δείχνει τα στιγμιότυπα των αγώνων...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com