ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 June, 2024 - 18:13

Categories: 

Το αποδέχονται οι Ιταλοί: «Μέχρι την Τετάρτη ενσωματώνεται τον Παναθηναϊκό ο Ντραγκόφσκι»

Μόνο τα τυπικά φαίνεται πλέον ότι απομένουν προκειμένου ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι να γίνει με κάθε επισημότητα τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού με κανονική μεταγραφή.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που μιλούν για ένα επικείμενο αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις του «τριφυλλιού» με τη Σπέτσια, φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται και από την Ιταλία και μάλιστα από ιστοσελίδα που ασχολείται αμιγώς με το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου συλλόγου.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ του «spezia1906.com» αναφέρεται ότι ο θηριώδης Πολωνός πορτιέρε, περιμένει το τελικό «σήμα» της Σπέτσια προκειμένου να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, ενώ προσθέτει ότι ο Ντραγκόφσκι πιθανότατα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «πρασίνων» στην Αυστρία μέχρι και την Τετάρτη (26/6).

Αναλυτικά το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Κάτι λείπει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία, που στην πραγματικότητα δεν ήταν το δικαίωμα εξαγοράς (σ.σ. η ρήτρα δηλαδή) αλλά μια νέα διαπραγμάτευση, που μπορεί να έχει τελειώσει αύριο. Είναι πιθανό ο Ντραγκόφσκι να μπορεί να ενσωματωθεί στην ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι "πράσινοι" ξεκινούν την σεζόν με τ προκριματικά του Europa League κόντρα σε Πλόβντιβ ή Μάριμπορ στις 25 Ιουλίου. Αυτή την στιγμή, ο τερματοφύλακας περιμένει απλώς ένα σήμα από την Σπέτσια και θα μπορούσε να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη».