ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 May, 2024 - 00:23

Categories: 

Το όνειρο «πάγωσε» νωρίς για τον Ολυμπιακό απέναντι στη λαμπερή «Βασίλισσα»

 

Η κάκιστη πνευματική προετοιμασία και το άσχημο πρώτο δεκάλεπτο πλήγωσε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν την ήττα με 87-76 από την «Βασίλισσα» και να αρκούνται στον μικρό τελικό της Κυριακής

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν φάντασμα του καλού εαυτού της στο ξεκίνημα (28-10 στο 10'), δεν είχε απαντήσεις ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση και λύγισε δίκαια και καθαρά απέναντι σε μία αντίπαλο που ήταν απλώς ανώτερη και πιο έτοιμη. Ο Αλεκ Πίτερς ήταν ο πρώτος σκόρερ, με μία καταπληκτική εμφάνιση σε εκτέλεση και ριμπάουντ, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έπαιξε με αποφασιστικότητα απέναντι στην πρώην ομάδα του, ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν πιθανότατα αυτός με το περισσότερο πείσμα, στο τέλος της βραδιάς όμως το αποτέλεσμα ήταν και πάλι στενάχωρο για τους Πειραιώτες. Σε τρίτο σερί Final Four.

 

Οι Μαδριλένοι, από την πλευρά τους, έφτασαν τις τέσσερις σερί νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό από τον περσινό τελικό κι έπειτα και πλέον πηγαίνουν στον τελικό της Κυριακής για να υπερασπιστούν αυτό που κέρδισαν πέρυσι στο Κάουνας. Τζάναν Μούσα, Μάριο Χεζόνια, Γκερσόν Γιαμπουσέλε έκαναν εξαιρετική δουλειά, ο Έντι Ταβάρες ξεχώρισε και μόνο που υπηρχε στο παρκέ και ο Τσους Ματέο βρίσκεται 40 λεπτά μακριά από το να δώσει και πάλι απαντήσεις στους επικριτές του.

Ομάδα: