ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 May, 2024 - 00:56

Categories: 

Τρεις ήττες σε ισάριθμους ημιτελικούς στην Γερμανία για τον Ολυμπιακό

Τελικά  η Γερμανία δεν πηγαίνει με τίποτα τον Ολυμπιακό.

Ο αποψινός χαμένος ημιτελικός κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης (87-76) ήρθε να δώσει συνέχεια σε μία δυσμενέστατη παράδοση που θέλει τους «ερυθρόλευκους» να μην έχουν κερδίσει ποτέ σε ημιτελικό Final-4  επί γερμανικού εδάφους

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός γεύτηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά την ήττα σε ημιτελικό Final-4  που διεξάγεται στην Γερμανία. Είχαν προηγηθεί οι αποκλεισμοί από την φοβερή Ζαλγκίρις Κάουνας των Καζλάουσκας και Έντνι στο Μόναχο με 87-71 και από τον ΠΑΟ στο Βερολίνο με 84-82 την Πρωτομαγιά του 2009 με τον Γιάννη Μπουρούση να αστοχεί στο τελευταίο σουτ..  

 

Κόντρα στην «Βασίλισσα» βέβαια πολλά πράγματα δεν λειτούργησαν καλά για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα που πλήρωσε το κάκιστο ξεκίνησε κι την πολύ άσχημη πρώτη περίοδο, το τέλος της οποίας το βρήκε να ακολουθεί τους Μαδριλένους με διαφορά 18 πόντων (28-10) και ουσιαστικά να τους βάζει ένα πελώριο απαγορευτικό στις όποιες σκέψεις τους για ανατροπή..

 

 

 

Ομάδα: