ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 July, 2024 - 23:45

Categories: 

Τριάδα Ελλήνων τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό ξανά μετά από 22 χρόνια

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

 

 

Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη  πέραν από την ουσιαστική προσπάθεια να εκτοξεύσει την ποιότητα του υπάρχοντος ρόστερ του σε όλες τις γραμμές, έχει ως άμεση προτεραιότητα την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου του βασικού του κορμού!

Η αξιοποίηση των εκπληκτικών του υποδομών, με την παρουσία πολλών ταλέντων αποτελεί έναν από τους απαράβατους κανόνες. Άλλωστε η απόλυτη καταξίωση και το τεράστιο επίτευγμα κατάκτησης του YouthLeagueαπό την Κ-19 ήταν αυτό που μετέδωσε την φλόγα και κυρίως την πίστη στην επαγγελματική ομάδα να πιστέψει ότι μπορεί να κατακτήσει την ευρωπαϊκή κορυφή!

Όπως και συνέβη με τρόπο εκπληκτικό, μοναδικό και απίστευτο στις 29 του περασμένου Μάη όταν και σηκώθηκε το βαρύτιμο τρόπαιο του ConferenceLeagueστην «OpapArena» κόντρα στην Φιορεντίνα.

Από την άλλη πλευρά γίνεται μία συντονισμένη προσπάθεια ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου. Μετά την προδιαγεγραμμένη παραμονή των Κώστα Φορτούνη και Γιώργου Μασούρα  οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε μία σημαντική προσθήκη που αφορά την νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια. Κι αυτό διότι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 30χρονου Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, που προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν με την φανέλα της Κηφισιάς

Μάλιστα με την έλευση του Αναγνωστόπουλου ο Οργανισμός του Ολυμπιακού θα βιώσει κάτι μοναδικό για τα δεδομένα των τελευταίων δύο δεκαετιών, αφού για πρώτη φορά μετά από 22 ολόκληρα χρόνια το ερυθρόλευκο ρόστερ θα κοσμεί τρεις Έλληνες τερματοφύλακες, τους Κωνσταντίνο Τζολάκη, τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο

Κάτι αντίστοιχο έχει να συμβεί από την σεζόν 2002-03! Στην πρώτη του αγωνιστική περίοδο όπου ο Θρύλος χρησιμοποιούσε το γήπεδο της Ριζούπολης ως έδρα (σ.σ. λόγω διεξαγωγής έργων στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της Ολυμπιάδας του2004, την ώρα όπου το «Γ.Καραϊσκάκης» μετρούσε αντίστροφα για την ανακαίνισή του) οι «ερυθρόλευκοι» μετρούσαν τρεις Έλληνες πορτιέρο!

Κι αυτό διότι τότε είχε αποκτηθεί ο Φάνης Κατεργιαννάκης από τον Άρη και ερχόταν να πλαισιώσει τους Δημήτρη Ελευθερόπουλο και Άγγελο Γεωργίου στην τριάδα Ελλήνων τερματοφυλάκων που υπήρχαν στο ρόστερ της ομάδας, που έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος

  

 

 

Ομάδα: