ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 May, 2024 - 20:10

Categories: 

Τσόρι: «Συγχαρητήρια Ολυμπιακέ!»

Ο Ολυμπιακός εκτός από τα τεράστια επιτεύγματά του ξεχωρίζει και για την λάμψη των αστέρων της στρογγυλής Θεάς, που έχουν φορέσει την φανέλα του κι έχουν ξεχωρίσει για τις εμφανίσεις του 

Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, που αποτέλεσε μία από τις πλέον χαρακτηριστικές κι εμβληματικές φυσιογνωμίες που βρέθηκαν στην «Opap Αrena», ώστε να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κατακτήσει το Conference League

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έστειλε το μήνυμά του για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την κατάκτηση της ευρωκούπας από τους Πειραιώτες.

«Ξανά σε ένα πολύ ξεχωριστό για εμένα μέρος, όπου η αγάπη των ανθρώπων παραμένει άθικτη. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την πρόσκληση. Χαρά μου να απολαμβάνω μαζί σας τον ευρωπαϊκό τίτλο. Συγχαρητήρια Ολυμπιακέ», αναφέρει ο Αργεντινός, ο οποίος φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα το διάστημα 2013-17, πραγματοποιώντας 126 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 40 γκολ και 28 ασίστ.

 

Ομάδα: