ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 March, 2024 - 16:56

Categories: 

Φαμπιάνο: «Τέτοιες νίκες έχουν πάντα τη δική τους γοητεία»

 

Ξεκίνημα με το δεξί έκανε ο Άρης την πρώτη αγωνιστική των playoffs, αφού επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ.

Ο Φαμπιάνο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, σχολίασε το παιχνίδι και την σπουδαιότητα αυτής της νίκης, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό Κυπέλλου Betsson.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τέτοιες νίκες έχουν πάντα τη δική τους γοητεία. Ξέρουμε τι σημαίνουν για εμάς, για τον κόσμο μας και τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε χαρούμενοι, λοιπόν, για τη νίκη στην Τούμπα και η ικανοποίησή μας είναι μεγαλύτερη γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Σε αυτούς την αφιερώνουμε.

Για εμάς η νίκη επί του Π.Α.Ο.Κ. είναι πια παρελθόν. Κοιτάζουμε μπροστά γιατί τα playoffs είναι μια επίπονη διαδικασία και ήταν μόλις το πρώτο ματς.

Έτσι πρέπει κι έτσι θα συνεχίσουμε. Σε όλα τα παιχνίδια θα παίξουμε για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ''ταμείο''. Σίγουρα η απόστασή μας από την 4η θέση είναι σημαντική, αλλά αν δούμε και τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες, όλα γίνονται.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι σαν ΑΡΗΣ θα διεκδικήσουμε σε όλα τα ματς τη νίκη για εμάς, για τον Σύλλογο και για τον κόσμο μας. Ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί και δεν θα είναι αδιάφορος σε κανένα παιχνίδι. Εξάλλου δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν.

Επιπλέον, μέσα από τη διαδικασία των playoffs θέλουμε να διατηρήσουμε τη φόρμα μας και την αυτοπεποίθησή μας όσο θα πλησιάζουμε προς τον μεγάλο μας στόχο.

Κακά τα ψέματα στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει πάντα ο τελικός του Κυπέλλου και θέλουμε όταν έρθει η ώρα να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη. Και θα είμαστε. Θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τον μεγάλο μας στόχο.

Έχουμε, όμως, καιρό μέχρι τότε. Τώρα στη διακοπή θα ξεκουραστούμε, θα γεμίσουμε ξανά τις μπαταρίες μας και θα επιστρέψουμε έτοιμοι για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Λαμία στο γήπεδό μας».

Ομάδα: