ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 August, 2024 - 16:54

Categories: 

Φινετσάτη κι εντυπωσιακή η νέα επετειακή ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού

 

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε σήμερα μέσω των επίσημων social media την νέα επετειακή φανέλα, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου. Η φανέλα αυτή δεν είναι απλώς ένα κομμάτι αθλητικής ένδυσης, αλλά ένας ύμνος στην πλούσια ιστορία και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον  Ολυμπιακό.

 

Η νέα επετειακή φανέλα αποπνέει τιμή και πάθος, αντικατοπτρίζοντας τον αγώνα και τις θυσίες γενεών αθλητών που φόρεσαν με περηφάνια το ερυθρόλευκο. Το σχέδιό της είναι εμπνευσμένο από τις ρίζες του συλλόγου, συνδυάζοντας παραδοσιακά στοιχεία με μια μοντέρνα αισθητική που αποδεικνύει πως ο Ολυμπιακός διατηρεί την ταυτότητά του, ενώ ταυτόχρονα εξελίσσεται με τον καιρό.

 

Εντυπωσιακές λεπτομέρειες κοσμούν τη φανέλα, με το έμβλημα του Ολυμπιακού να δεσπόζει στο στήθος, ενώ οι ραφές και τα υφάσματα επιλέχθηκαν με προσοχή ώστε να προσφέρουν άνεση και αντοχή. Η νέα αυτή φανέλα είναι ένα πραγματικό αριστούργημα, ένα σύμβολο υπερηφάνειας και ενότητας για όλους τους φίλους της ομάδας.

 

Ομάδα: