ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 May, 2024 - 20:32

Categories: 

Φοβερή ανατροπή για τον Άρη στη Λαμία

 

Παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις έγινε στη Λαμία, όπου ένας διπρόσωπος Άρης, μεταμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και παρέσυρε στο διάβα του τη Λαμία!

Οι Θεσσαλονικείς πέρασαν από το «Αθανάσιος Διάκος» με το εντυπωσιακό 4-2 επί της Λαμίας, κάνοντας σπουδαία και... εκκωφαντική ανατροπή στο δεύτερο 45λεπτο για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League!

Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να κλείνουν το πρώτο μέρος μπροστά με 2-0, έχοντας και ένα δοκάρι, με τους «κίτρινους» να αντιδρούν στην επανάληψη και με τους Μορόν (47', 76'), Φατόρε (77') και Φετφατζίδης (89') να ολοκληρώνουν μια μεγάλη ανατροπή!

Με το τρίποντο αυτό, ο Άρης ανέβηκε στους 55 βαθμούς, «χτίζοντας» χαρακτήρα και ψυχολογία ενόψει και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τη Λαμία από τη δική της πλευρά να παραμένει στους 35 βαθμούς και χωρίς νίκη στα playoffs.

 

Ομάδα: