ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 February, 2024 - 19:16

Categories: 

Χανδρινός: «Απίστευτο συναισθηματικά παιχνίδι για εμένα»

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας κι Κυπελλούχοι Ευρώπης μετά την συγκλονιστική τους εμφάνιση και την σπουδαία τους νίκη με 3-2 σετ επί της Αρκάς στρέφουν την προσοχή τους στην VolleyLeague, όπου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Καλαμάτα

Ο Σπύρος Χανδρινός δεν έκρυψε την συγκίνησή του για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί με τα «ερυθρόλευκα» σε μία πόλη όπου μεγάλωσε:

 «Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Αρκάς, για το CEVCup. Τώρα, πάμε στην Καλαμάτα, παίζουμε ένα σημαντικό ματς εκεί, για το ελληνικό πρωτάθλημα. Παίζουμε στην πόλη που μεγάλωσα, είναι ένα απίστευτο συναισθηματικά παιχνίδι για μένα, γιατί θα παίξω εκεί όπου ξεκίνησα. Είμαι σίγουρος, ότι η ομάδα θα δώσει το 100%, τόσο εγώ όσο όλοι, για να πάρουμε τη νίκη και το καθαρό τρίποντο».

 

Ομάδα: