ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 June, 2024 - 16:36

Categories: 

Χουτεσιώτης διετίας στον Ατρόμητο

 

Συνεχίζει… με αμείωτη ένταση ο Ατρόμητος τις ενέργειές του που αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν ο Ατρόμητος, προχωρώντας αυτή την φορά στην, αναμενόμενη βάσει των ρεπορτάζ, απόκτηση και του Λευτέρη Χουτεσιώτη!

Με την ομάδα των δυτικών προαστείων να ανακοινώνει σήμερα (16/6) την συμφωνία της με τον 30χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος θα είναι κάτοικος Περιστερίου πλέον έως το καλοκαίρι του 2026.

Ανλαυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην «οικογένεια» της ομάδας, τον Λευτέρη Χουτεσιώτη!

Η υλοποίηση του προγραμματισμού για τη νέα περίοδο προχωράει μεθοδικά με το τέταρτο στην σειρά μεταγραφικό απόκτημα που θα βάλει το αστέρι μας στο μέρος της καρδιάς!

Έναν τερματοφύλακα (1,92μ) με πλούσιες παραστάσεις στα γήπεδα της Super League και με σημαντικά «όπλα» στη φαρέτρα την σταθερότητα, την εμπιστοσύνη που εμπνέει και την αέναη επιθυμία να βάζει το «εμείς» πάνω από το «εγώ»!

Ομάδα: