ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 February, 2024 - 16:51

Categories: 

Χωρίς… φρένο το τρένο του Λεβαδειακού!

Η ομάδα της Βοιωτίας … καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Super League 2, σημειώνοντας έτσι την 5η σερί της νίκη. Αποτέλεσμα φυσικά που τη διατηρεί στην κορυφή (42β.) και στο +3 από την ΑΕΛ, η οποία αυτή την ώρα παίζει με την Κοζάνη. Από την άλλη, ο Ηρακλής έμεινε 9ος (18β.).

Το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και σιγά-σιγά άρχισε να φτιάχνει και τις πρώτες του μεγάλες φάσεις, όπως εκείνες των Κουάδρα (14') και Γιαννιώτα (19'). Εντέλει, βρήκε δίχτυα στο 21', με τον δανεικό από τον Παναθηναϊκό, Γιώργο Νίκα, να πλασάρει εξαιρετικά στην κίνηση για το 1-0.

 

Οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το 2-0 στο 39', όταν ο Τσάπρας έπιασε την κεφαλιά, ο Παλαβράκης απέκρουσε, με την μπάλα εν συνεχεία να βρίσκει και στο δοκάρι. Ωστόσο, ο Κουάδρα ήταν σε μεγάλα κέφια και ήρθε στο 42' να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με ωραία κίνηση και πλασέ.