ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 April, 2024 - 22:22

Categories: 

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του ΠΑΟΚ

Άργησε, αλλά δεν επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό προημιτελικό με την Κλαμπ Μπριζ για το Conference League στην Τούμπα (22:00).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα πέρα από τα γνωστά. Οι Νάσμπεργκ και Μάρκος Αντόνιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι τρεις τους είναι και οι μόνοι που δεν μπήκαν στην αποστολή μετά την τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, που περιλάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος προπονητής είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Ομάδα: