ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 March, 2024 - 18:08

Categories: 

Χωρίς Σαμάτα και Ζίβκο Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ κόντρα την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Έχοντας αρκετά προβλήματα θα μεταβεί στην Κροατία ο ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την φάση των «16» του UEFA Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, ο Άλι Σαμάτα υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση και δεν θα ταξιδέψει για το Ζάγκρεμπ.

Εκτός αποστολής του «δικέφαλου του Βορρά» και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και οι Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, Γιάννης Μιχαηλίδης και Ζοάν Σάστρε, οι οποίοι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, με τον τελευταίο να είναι και εκτός λίστας.

Αντιθέτως, οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Ότo, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμας.

 

Ομάδα: