ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 June, 2024 - 16:30

Categories: 

Ψάχνει «βόμβα» με Κλάιμπερν ο Ολυμπιακός!

Ο Γουίλ Κλάιμπερν αποτελεί παρελθόν για την Αναντολού Εφές καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, με το όνομα του Αμερικανού φόργουορντ να «παίζει» για αρκετούς συλλόγους της EuroLeague.

Ο 34χρονος άσος διαθέτει ποιότητα αλλά και εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο της Euroleague, με αποτέλεσμα ήδη ο Αμερικανός να εξετάζει μια σοβαρή πρόταση, για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άλλοτε παίκτης των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χάποελ Χολόν και Νταρουσάφακα όχι μόνο βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, αλλά οι ερυθρόλευκοι είναι και η ομάδα πιο εμφανίζεται πιο «ζεστή» απ’ όλες για να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.

 

«Μετά την αποχώρηση του Γουίλ Κλάιμπερν από την Αναντολού Εφές, κάποιες ομάδες της EuroLeague έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Κλάιμπερν. Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη θέληση», αναφέρει η σελίδα EuroLeague News.

Ο Κλάιμπερν αγωνίστηκε στην Εφές την τελευταία διετία, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 25 συμμετοχές, έχοντας 13,3 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 28,3 λεπτά συμμετοχής.

 

Ομάδα: