ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

8 March, 2024 - 23:08

Categories: 

Ψυχωμένος και μάχιμος πήρε τη νίκη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Βιλερμπάν

Την Βιλερμπάν φιλοξένησε ο Παναθηναϊκός Aktor στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.

 

Το παιχνίδι:

 

Τον άσσο έκανε ο Παναθηναϊκός με τρίποντο του Σλούκα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην αρχή του ματς, καθότι μπήκαν ψυχωμένοι στο 1ο δεκάλεπτο και έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά και έκλεισαν την 1η φάση με 20-17.

 

Στο 2ο δεκάλεπτο η Βιλερμπάν με δύο γρήγορα καλάθια πέρασε μπροστά για πρώτη φορά στο ματς στο +3 (20-23), αφού οι «πράσινοι» έκαναν 9-0 σερί. Η Γαλλική ομάδα κράτησε το +3, ωσότου με 2 δίποντα σερί ο Λεσόρτ φέρει το παιχνίδι ξανά στα ίσα το με ισοπαλία (25-25) και στη συνέχεια το δίποντο του Σλούκα, έβαλε ξανά το «τριφύλλι» μπροστά (27-25).

 

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλά επιθετικά και παρουσίασαν καλύτερη και πιο ανταγωνιστική εικόνα στο 2ο μέρος του αγώνα, φτάνοντας συνέχεια στον πόντο τον Παναθηναϊκό και προπορεύτηκαν στα 2.50 λεπτά στο +1 ( 29-28). Στο 2ο δεκάλεπτο το παιχνίδι έγινε πιο θεαματικό και ανταγωνιστικό, με τις δύο ομάδες να βγάζουν καλό ρυθμό στο παρκέ. Το σκορ κυλούσε πόντο-πόντο, μία με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μπροστά και μία με τους φιλοξενούμενους. Δευτερόλεπτα πριν το ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έφτασε ξανά +4. Οι Γάλλοι έβαλαν δίποντο και η ομάδα του Αταμάν έκλεισε και το 2ο δεκάλεπτο προπορευόμενος με 38-36.

 

Με το ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι δύο ομάδες και στην 3η περίοδο με τους «πράσινους» όμως να κρατούν το προβάδισμα και λίγο αργότερα να πιάνουν το +9, που ήταν η μεγαλύτερη τους διαφορά σε όλο το ματς έως και την 3η περίοδο. Η Βιλερπάν «κόλλησε» στους 43 πόντους για τουλάχιστον 3 λεπτά, ώσπου πήραν δύο βολές μετά από φάουλ των γηπεδούχων τις οποίες ευστόχησαν. Οι «πράσινοι» είχαν πάρει φωτιά στο παρκέ και έκλεισαν την 3η περίοδο βρισκόμενοι στο +9.

Στην 4η και τελευταία περίοδο η ομάδα του Αταμαν κράτησε τον ίδιο μάχιμο ρυθμό της φτάνοντας στο +11. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν λίγο τη διαφορά, αλλά ήταν αδύνατο να σπάσουν το σερί των «πράσινων» και να ανατρέψουν το σκορ,  καθώς στα 2.50 λεπτά του τελευταίου 10λέπτου, πάτησαν το +14 (77-63) και συνέχισαν να ανεβάζουν τη διαφορά και πήραν τη νίκη στο +18 με 85-67.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 38-36,59-50,

 

Αρχικές πεντάδες: 

 

Παναθηναϊκός: Σλούκας, Φκραντ, Γκριγκόνις, Μήτογλου, Μπαλτσερόφσκι

 

Bιλερμπάν: Γιάακοβ, Τζάκσον, Λάιτι, Τόμας, Φαλ

Ομάδα: 
Διοργάνωση: