ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

14 September, 2024 - 23:52

Categories: 

Όλα μηδέν στην Λαμία!

Έμειναν στο... ζερό στο «Αθανάσιος Διάκος» οι Λαμία και Athens Kallithea, στην αναμέτρηση με την οποία επανεκκίνησε η Stoiximan Super League, για την 4η «στροφή», μετά τη διακοπή για τις εθνικές.

Σ' ένα παιχνίδι, αφενός με κακό ρυθμό και ελάχιστες φάσεις στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αφετέρου όμως και με τους φιλοξενούμενους να είναι σαφώς πιο απειλητικοί. Μάλιστα, ο Βαλμπουενά πήγε να κάνει ό, τι και απέναντι στον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική περνώντας ως αλλαγή, όμως στο 86' η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά τη σουτάρα που έπιασε!



 



Έτσι, η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά ανέβηκε στους πέντε βαθμούς, παραμένοντας χωρίς εντός έδρας νίκη. Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι έχουν τρεις πόντους, χωρίς να έχουν σπάσει το ρόδι και με τη συγκομιδή τους να αδικείται εμφανώς από την αγωνιστική εικόνα που έχουν δείξει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Την επόμενη Κυριακή (22/9), για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η Athens Kallithea υποδέχεται την ΑΕΚ στη Λεωφόρο (21:00), ενώ η Λαμία φιλοξενείται από τον Ατρόμητο (20:30).