ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 May, 2024 - 23:13

Categories: 

Όρτα: «Δεν έχει σημασία ποιός σκοράρει»

Ο Ολυμπιακός επέβαλε τους δικούς του κανόνες στο Φάληρο και θριάμβευσε της ΑΕΚ με 2-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή και τοπ-σκόρερ τον Αντρέ Όρτα ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα των «ερυθρόλευκων»
Ο Πορτογάλος μέσος λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης  μίλησε στην κάμερα της Cosmote και τόνισε πως δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ, πρωταγωνίστρια είναι όλη η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρωταγωνίστρια είναι όλη η ομάδα, δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, όλοι μαζί τα δημιουργούμε τα γκολ, σε όλες τις μεγάλες στιγμές η ομάδα είναι όλη μαζί. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, αφήσαμε μια όμορφη εικόνα στους οπαδούς στο τελευταίο εντός έδρας ματς. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Ξέραμε πως η ΑΕΚ μαρκάρει man to man. Έπρεπε να τρέξουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Ξέραμε το κλειδί, το καταφέραμε, είχαμε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, Μπορούσαμε να σκοράρουμε δύο γκολ. Τελικά τα καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη.

Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να σουτάρω, ήταν μία αποτυχημένη προσπάθεια που οδήγησε σε επιτυχία, προσπάθησα να βρω τον Ελ Κααμπί όπως έχει ξαναγίνει. Ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα».

 

 

Ομάδα: