ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

11 June, 2024 - 01:37

Categories: 

“EURO NIGHTS” στην ΕΡΤ1, Mάλτα - Ελλάδα στον ALPHA και έρχεται το...Novasummer!

Στο κλίμα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης EURO 2024 μάς μεταφέρει η ΕΡΤ1 μέσα από τις ειδικές θεματικές εκπομπές, «EURO NIGHTS», με παρουσιαστή τον Πάνο Βόγλη.

 

Η ΕΡΤ, είκοσι χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τη «χρυσή» ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου, θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση με τα γήπεδα της Γερμανίας και τις 51 ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις μέσα από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3.

 

Από την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024, τρεις ημέρες πριν από την πρεμιέρα του EURO, έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου, η εκπομπή «EURO NIGHTS» θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, στις 24:00.

 

Από την έναρξη των αγώνων, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, έως και τη λήξη την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, στη βραδιά του τελικού, θα μεταδίδονται καθημερινά διπλές εκπομπές, πριν (pre game) και μετά τη λήξη των αγώνων (post game), στις 21:00 και στις 24:00 αντίστοιχα.

 

Στο στούντιο της ΕΡΤ1 μαζί με τον Πάνο Βόγλη θα βρίσκονται δύο legends της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου 2004, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Τάκης Φύσσας, για να αναλύουν τους αγώνες και να μας θυμίζουν ιστορίες από το παρελθόν. Μαζί τους θα συμμετέχουν, με απευθείας συνδέσεις από τη Γερμανία, άλλοι δύο legends, ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Άγγελος Χαριστέας, οι οποίοι θα βρίσκονται στην «καρδιά» των γεγονότων και θα αναλύουν τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

 

Στα γήπεδα της Γερμανίας, οι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Γιώργος Χαϊκάλης, Βασίλης Μπακόπουλος, Ιωσήφ Νικολάου, Γιώργος Τραπεζανίδης, Τάσος Κολλίντζας και Πάνος Μπλέτσος, θα μεταδίδουν όλες τις αναμετρήσεις από τις 10 πόλεις όπου διεξάγονται οι αγώνες.

Μάλτα - Ελλάδα στον ALPHA

Η Εθνική μας ομάδα θα δώσει και δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την Μάλτα. Ο Alpha θα μεταδώσει τον αγώνα απευθείας από την «MGG Arena» στο Grodig της Αυστρίας, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη, την Τρίτη 11/6 στις 19.00.

 

Η αναμέτρηση θα καλυφθεί και από τα κανάλια Novasports.

Μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών ο ΣΚΑΪ

 

 

O μεγάλος νικητής της χθεσινής τηλεοπτικής εκλογικής βραδιάς ήταν ο ΣΚΑΪ. 3.179.831 τηλεθεατές (14% στο γενικό σύνολο) παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό τη σημαντική αναμέτρηση των Ευρωεκλογών, σημειώνοντας πρωτιές στο σύνολο του κοινού, στο κοινό 18-54 αλλά και στο σύνολο της ημέρας με 12,2%. Το κοινό εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά τον σταθμό για την έγκαιρη, έγκυρη, αξιόπιστη και ποιοτική ειδησεογραφική ενημέρωση και τον επιβράβευσε με την προσοχή του και την εκτενή παραμονή στις Ειδήσεις και τις Ενημερωτικές του εκπομπές.

 

 

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, o ΣΚΑΪ σημείωσε:

 

 

 

Πρωτιά στο slot των εκλογών (17:45-01:55): 14% στο γενικό σύνολο και 11,1% στο κοινό 18-54.

 

 

179.831 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό τον εκλογικό μαραθώνιο (17:45-01:55).

Πρωτιά κατά τη διάρκεια των δύο exit polls και κατά την τελική εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στο γενικό σύνολο με 16,3% (19:00-21:15).

 

 

Πρωτιά από τις 19:00-22:31.

ΣΚΑΪ (15,6%), ΑΝΤ1 (14%), ALPHA (9,6%), STAR (4,7%), MEGA (11,8%), OPEN (6,8%), ΕΡΤ1 (4,8%).

 

Ο ΣΚΑΪ διατηρεί το μερίδιό του σε όλη την prime time.

 

 

 

Πρωτιά στο γενικό σύνολο της ημέρας με 12,2%.

 

 

Πρωτιά στο σύνολο του κοινού (16,8%) και για το slot της εκπομπής ΣΗΜΕΡΑ (05:30-09:40).

 

 

Η πρωτιά αυτή έρχεται σε συνέχεια πολλών διαδοχικών σε ανάλογες αναμετρήσεις, καθώς ο ΣΚΑΪ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών σε όλες τις πρόσφατες εκλογές (εθνικές & αυτοδιοίκησης).

 

Σύσσωμο το έγκριτο δημοσιογραφικό δυναμικό του ΣΚΑΪ στην Ελλάδα και το εξωτερικό ανέλαβε την ενημέρωση του κοινού που θέλει να ξέρει, ενώ με  την άρτια υλικο-τεχνολογική υποδομή του, τα πιο σύγχρονα graphics, τις συνεχείς εξωτερικές συνδέσεις αλλά και με συνεντεύξεις, αναλύσεις ειδικών, δημοσκοπήσεις, ο σταθμός μετέφερε στους τηλεθεατές, αντικειμενικά και άμεσα, την ευρωπαϊκή προοπτική.

Πρωτιά για Ant1 με 3.103.188 τηλεθεατές

 

 

 

 

 

 

 

Οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είχαν τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του ΑΝΤ1, καθώς οι πολίτες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης, και έφεραν στην κορυφή της τηλεθέασης, το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΑΝΤ1NEWS.

 

Οι περισσότεροι τηλεθεατές, 3.103.188 στο σύνολο κοινού, συντονίστηκαν, έστω και για 1’, στον εκλογικό μαραθώνιο με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μαζί του τον Γιώργο Παπαδάκη, τη Μαρία Αναστασοπούλου, τη Φαίη Μαυραγάνη, τον Αντώνη Δελλατόλα, την Κάτια Μακρή, τον Κωνσταντίνο Φίλη και την Ελένη Βαρβιτσιώτη για να ενημερωθούν, έγκαιρα και αξιόπιστα, για τα αποτελέσματα της κάλπης, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της εκλογικής αναμέτρησης, τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου, αλλά και τις κινήσεις και τις αποφάσεις των κομμάτων, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, για την επόμενη ημέρα.

 

Άλλη μια εκλογική βραδιά στον ΑΝΤ1 ήταν πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, στη ζώνη μετάδοσής της στο δυναμικό κοινό 18-54, καταγράφοντας ποσοστό 11,5%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των τηλεθεατών παρακολούθησε την ανακοίνωση του πανελλαδικού exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος από τον ΑΝΤ1, δίνοντάς του την πρώτη θέση τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 όσο και στο σύνολο κοινού με ποσοστό 13,1% και 16,4% αντίστοιχα.

 

Ο ΑΝΤ1, ο νικητής του εκλογικού μαραθωνίου, ήταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με όλο τον δημοσιογραφικό και τεχνικό μηχανισμό του, με ζωντανές συνδέσεις από την Ελλάδα και τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, με αποκλειστικά ρεπορτάζ , αλλά και έγκυρες πολιτικές αναλύσεις για το μέλλον της Ευρώπης.

 

Η εκλογική βραδιά στον ΑΝΤ1 είχε, όμως, και την ανατρεπτική ματιά της σάτιρας, με τον Λάκη Λαζόπουλο να σχολιάζει από το Τσαντίρι του, με τον δικό του καυστικό τρόπο, όλες τις πολιτικές εξελίξεις.

Novasummer: Το καλοκαιρινό κανάλι για 2 ολόκληρους μήνες με τις καλύτερες κωμωδίες, ξεχωριστά αφιερώματα και με μοναδικό άρωμα Ελλάδας!

 

 

Tο αγαπημένο pop up κανάλι Novasummer είναι εδώ και είναι έτοιμο να ανεβάσει την καλοκαιρινή διάθεση! Από 14 Ιουνίου και για 2 ολόκληρους μήνες (μέχρι τις 16 Αυγούστου) οι συνδρομητές θα απολαύσουν τις καλύτερες επιλογές από τις πλέον ξεκαρδιστικές κωμικές ταινίες, αφιερώματα και θα πάρουν γεύση Ελλάδας αυτό το καλοκαίρι με δύο ταινίες back to back κάθε βράδυ από τις 21:30.

 

 

 

Αυτό το καλοκαίρι, χαλαρώστε και ξεκουραστείτε με τις πιο ξεκαρδιστικές κωμωδίες αλλά και μοναδικό άρωμα Ελλάδας. Αφήστε τους μεγαλύτερους αστέρες να σας φτιάξουν τα βράδια!

 

Τον Ιούνιο, μεταξύ άλλων οι συνδρομητές θα απολαύσουν το Σαββατοκύριακο 22-23/6 αφιέρωμα στον Rowan Atkinson με τις ταινίες «Bean», «Johnny English», «Johnny English Reborn» και «Mr. Bean’s Holiday» ενώ το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου 29-30/6 θα δουν αφιέρωμα στη σειρά ταινιών «Mummy» με τα φιλμ «The Mummy», «The Mummy Returns», «The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor».

 

 

 

Τον Ιούλιο την τιμητική της έχει η Ελλάδα με ταινίες όπως «Mamma Mia!», «My Big fat Greek Wedding 2 & 3», «Love’s Greek to me», καθώς και αφιέρωμα σε γαλλικές κωμωδίες. Η τριλογία «Βack to the future» θα κρατήσει συντροφιά στους σινεφίλ μαζί και με άλλες πολλές κωμωδίες.

 

Απόλαυσε τις ταινίες στο κανάλι Novasummer (θέση 200 και με ενεργοποιημένο το Catch Up 7 ημερών) αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Τα εν οίκω...

Πέθανε ο Κώστας Ρεσβάνης

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη αποχαιρετά τον δημοσιογράφο Κώστα Ρεσβάνη, ο οποίος απεβίωσε χθες, Κυριακή 9 Ιουνίου, σε ηλικία 80 ετών.

 

Ο Κώστας Ρεσβάνης γεννήθηκε στον Πειραιά, το 1944. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών αλλά τον κέρδισε η δημοσιογραφία. Τη σταδιοδρομία του ξεκίνησε το 1970, ως αθλητικός συντάκτης, στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ». Συνέχισε να εργάζεται στον Δημοσιογραφικό Όμιλο Λαμπράκη, όπου διετέλεσε αρχισυντάκτης στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» επί σειρά ετών, ενώ αρθρογράφησε και στην ιστοσελίδα «Protagon.gr».

 

Ο Κώστας Ρεσβάνης υπήρξε ένας ευγενής, συνεπής και δραστήριος συνάδελφος, ο οποίος τίμησε το δημοσιογραφικό επάγγελμα σε όλη την πορεία του.

 

Το Δ.Σ. συλλυπείται τη σύζυγό του και τον μονάκριβο γιο του Μάρκο, τους λοιπούς συγγενείς και τους φίλους του.

 

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Κώστα Ρεσβάνη θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, στις 15:30, στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

 

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να υποστηριχθεί η δράση των Παιδικών Χωριών SOS.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις Ευρωεκλογές, κάνει τον απολογισμό και ανοίγει τα χαρτιά του στον Αντώνη Σρόιτερ για τις επόμενες κινήσεις του, τις αλλαγές και τα σχέδιά του για το μέλλον. Tην Τρίτη 11 Ιουνίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων εκτάκτως στις 17:45...

-Από τις 10 έως τις 17 Ιουνίου 2024, μη χάσετε το ειδικό αφιέρωμα «Χρόνια πολλά μπαμπά» του ERTFLIX, με τις πιο τρυφερές κινηματογραφικές ιστορίες πατρότητας...

-Τόσο το φιλικό με την Γερμανία, όσο και αυτό από με την Μάλτα, αμφότερα θα μεταδοθούν από τον ALPHA και την NOVA με περιγραφή από το στούντιο...

-Επίσης, ακόμα και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, θα μεταδώσει τους αγώνες με περιγραφή από το Ραδιομέγαρο...

-Σύσκεψη ενόψει της επόμενης σεζόν θα γίνει την Τρίτη 11/6 στο αθλητικό τμήμα της NOVA...

--O Kώστας Κετσετζόγλου είναι ο νέος σύμβουλος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην θέση του ΓΙάννη Καραλή, που είχε παραιτηθεί πρόσφατα...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com