ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).

4 October, 2025 - 06:11

Categories: 

2X2 Xάποελ, Βαλένθια, "εσπασαν" το ρόδι Βιλερμπάν, Παρί!

Δίχως απώλειες ολοκλήρωσε η Χαποέλ Τελ Αβίβ (2-0) την πρώτη εφετινή... διαβολοβδομάδα της Euroleague. H ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πέρασε νικηφόρα με 87-81 από την Ποντγκόριτσα (ουδέτερη έδρα), απέναντι στην τυπικά γηπεδούχο Αναντολού Εφές, την οποία υποχρέωσε και στην πρώτη ήττα της (1-1). 

 

Ο Αντόνιο Μπλέικνι τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους, ενώ ο Ελάια Μπράιαντ πρόσθεσε 15 στο καλάθι της πρώην ομάδας του, οδηγώντας την Χαποέλ στο «διπλό». Από την Αναντολού ξεχώρισε ο Τζόρνταν Λόιντ με 25 πόντους. 

 

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 46-35, 59-61, 81-87

Πρώτη νίκη για τη Βιλερμπάν 

 

 

Η Μπασκόνια έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο επιθετικά στην «LDLC Arena», σημειώνοντας 33 πόντους κόντρα στη Βιλερμπάν, όμως στη συνέχεια άρχισε να «μένει» από ιδέες, την ώρα που οι Γάλλοι πήραν... μπροστά μέσα από «βομβαρδισμό» τρίποντων απ τον Ζάκαρι Σέλιας (5/6) κι έφτασαν στην πρώτη νίκη τους στην εφετινή Euroleague με το τελικό 102-95.

Πρώτος σκόρερ για τη Βιλερμπάν ήταν ο Σέλιας με 23 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν ο Ντε Κολό με 12 πόντους, ο Αζίνκα, Λάιτι με 11 και οι Μάσα, Εντιαγιέ που πρόσθεσαν από 10 πόντους ο καθένας.

Για τη δε Μπασκόνια, που έκλεισε με δύο ήττες τη «διαβολοβδομάδα» ξεχώρισαν ο Λουβαβού-Καμπαρό με 18π. (3/7τρίπ.) κι Χάουαρντ με 16π. (4/9 τρίπ.).

 

Τα δεκάλεπτα: 26-33, 48-45, 77-66, 102-95

«Δύο στα δύο» για την εντυπωσιακή Βαλένθια

 

 

Μετά το μεγάλο διπλό της πρεμιέρας της στην έδρα της Βιλερμπάν, η Βαλένθια έκλεισε εντυπωσιακά τη «διαβολοβδομάδα» της στην Euroleague, καθώς νίκησε και τη Βίρτους Μπολόνια με 103-94 στην «ROIG Arena» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής κι έκανε το «2 στα 2».

 

Με ηγέτη τον 20χρονο Σέρχιο Ντε Λαρέα ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 23 πόντους (5/7 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, οι «νυχτερίδες» πάτησαν... γκάζι στην τελευταία περίοδο και «καθάρισαν» το ματς απέναντι στους πολύ ανταγωνιστικούς Ιταλούς. 

 

Από 15 πόντους πρόσθεσαν οι Μουρ και Ρόβερς για τη Βαλένθια, ενώ η Βίρτους (με ρεκόρ 1-1 πλέον) που μέτρησε συνολικά 14 λάθη, βρήκε λύσεις στην επίθεση μόνο απ’ τον Μόργκαν, ο οποίος σταμάτησε στους 24 πόντους.

 

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 49-46, 75-71, 103-94

«Σεφτέ» στις νίκες με «διπλό» για την Παρί

 

 

 

 

    

 

Με ρεσιτάλ δημιουργίας (23 ασίστ), η Παρί πέρασε νικηφόρα από το Βελιγράδι και πανηγύρισε την πρώτη εφετινή νίκη της στη Euroleague (1-1). Η γαλλική ομάδα επικράτησε με 101-94 της Μακάμπι Τελ Αβίβ, υποχρεώνοντας τους Ισραηλινούς στη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις. 

 

Με διάρκεια στην παραγωγικότητα της, η Παρί πήρε το προβάδισμα από την πρώτη περίοδο και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης στη Μακάμπι να την αμφισβητήσει... Μάλιστα στο πρώτο δίλεπτο της τέταρτης περιόδου, φρόντισε να απαντήσει με ένα σερί 0-9, εκτοξεύοντας τη διαφορά στο +20 (63-83) και «κλειδώνοντας» πρόωρα το πρώτο της «διπλό» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. 

 

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Ναντίρ Χίφι με 21 πόντους, ενώ από τη Μακάμπι προσπάθησαν οι Λόνι Ουόκερ (16π.), Τζέφρι Ντάουντιν (16π.) και Τζέιλεν Χόαρντ (15π.). 

 

Τα δεκάλεπτα: 20-27, 41-48, 63-74, 94-101

πηγή amna.gr