ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Ολυμπιακός

Τζολάκης: «Τον καλύτερό μας εαυτό για τίτλο στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού!»

 

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε ενόψει του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Άρη και τόνισε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα!

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης, μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του αυριανού (21/9, 20:00) ματς με τον Άρη, για την 5η αγωνιστική της Super League.

 

Ο νεαρός γκολκίπερ τόνισε πως στόχος είναι η νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην ιστορική κατάκτηση του τίτλου στο Conference League, αλλά και στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, στη σεζόν που ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας.

Read More

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ποιος είναι ο ρόλος του Φέλιξ Μπίτζιο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός;»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Παρασκευής (20/9) αναφορικά με τον Φέλιξ Μπίτζιο και το ρόλο του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

 

 

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

 

Read More

Χωρίς Μασούρα και Ρέτσο ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

 

Πανέτοιμος για το ιδιαίτερα κρίσιμο, όσο και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι ο Ολυμπιακός.

Οι κάτοχοι του Conference League που προέρχονται από την εντός έδρας «γκέλα» κόντρα στον Παναιτωλικό θα επιχειρήσουν να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή  στη μάχη του πρωταθλήματος. 

Read More

Νέα CEO του Ολυμπιακού αναλαμβάνει η Εύη Κουτσαυτάκη

 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη νέα CEO του συλλόγου. Όπως επισημοποιήθηκε από τους «ερυθρόλευκους», η Εύη Κουτσαυτάκη αναλαμβάνει τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου.

Μια θέση την οποία κατείχε ο Δημήτρης Αγραφιώτης, ο οποίος ασφαλώς και παραμένει στην ομάδα, έχοντας τον ρόλο του αντιπροέδρου. Κατά το παρελθόν, το πόστο της CEO είχε ο Λίνα Σουλούκου.

 

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Read More

Ροντινέι μέχρι το 2027 στον Ολυμπιακό!

 

Οριστικά παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι ο Ροντινέι μέχρι το 2027.

Με την πειραϊκή ΠΑΕ να γνωστοποιεί την επιμήκυνση του συμβολαίου που θα δεσμεύει τις δύο πλευρές μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της Φλαμένγκο με τους «ερυθρόλευκους» τον Ιανουάριο του 2023 ολοκληρωνόταν τον ερχόμενο Ιούνιο,

Read More

Λιάπης: «Χαρούμενος που επέστρεψα με τίτλο, νίκη στη Θεσσαλονίκη!»

 

 

Για την επιστροφή του στην ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή και την πρόσφατη κατάκτηση του Super Cup στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, με νίκη (32-25) επί του ΠΑΟΚ στον τελικό, μίλησε ο Νικόλας Λιάπης, ο οποίος τόνισε: «Ξεκινήσαμε ιδανικά, μας δίνει κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα παραπάνω».

 

Read More

Το … πείραγμα «Μίλου» σε Βεζένκοφ

 

Η μεταγραφή – επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό μετά την περυσινή του περιπέτεια στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ προκάλεσε πάταγο σε όλη την μπασκετική υφήλιο και ήρθε να δημιουργήσει νέα δεδομένα!

Κατά τη διάρκεια της Media Day του Ολυμπιακού, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποκάλυψε στον Σάσα ότι (μαζί με τον Μάικ Τζέιμς), είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία στο φετινό παιχνίδι της διοργάνωσης, καλωσορίζοντάς τον παράλληλα πίσω στους Πειραιώτες!

Read More

Ολοκληρώνεται η επέκταση συμβολαίου με Ροντινέι στον Ολυμπιακό

Στην τελική της ευθεία μπαίνει για τον Ολυμπιακό η υπόθεση που αφορά τη επέκταση συμβολαίου με τον Ροντινέι.

Οι δύο πλευρές οδεύουν ολοταχώς προς συμφωνία για νέο συμβόλαιο, με το ισχύον έγγραφο που δεσμεύει τον ποδοσφαιριστή και το σύλλογο να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και ενδεχομένως μέχρι το βράδυ η υπόθεση να έχει ολοκληρωθεί.

Read More

Παρουσία Μαρινάκη ο καθιερωμένος Αγιασμός

 

Στην πιο κρίσιμη καμπή αρχίζει να μπαίνει πλέον η φετινή αγωνιστική σεζόν για τον Ολυμπιακό!

Μία αγωνιστική περίοδο ιδιαίτερη αλλά και ιστορικής αξία,ς δεδομένου ότι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος γιορτάζει την συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή του.

Το «παρών» στον καθιερωμένο αγιασμό του Ολυμπιακού στον Ρέντη έδωσε, όπως αναμενόταν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανεβάζει φωτογραφίες από την τελετή.

Read More

Ατανασίεβιτς: «Θέλω μόνο να κερδίζω!»

 

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πώς ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ μπήκε με το… δεξί στην ιστορική σεζόν 2024-25! Πέρα από αυτό, πέτυχε «καθαρή» νίκη με 3-0 σετ στη Βόρεια Μακεδονία, μέσα σε 63 λεπτά. Ειδικότερα, με τον Σέρβο διαγώνιο να κάνει τη διαφορά και ένα εξαιρετικό ματς στην πρώτη του εμφάνιση. Χάρη σε αυτά πήρε τον τίτλο του MVP. Ατανασίεβιτς: «Θέλω μόνο να κερδίζω».

 

Ο Ατανασίεβιτς δεν κοιτάζει τα ατομικά έπαθλα

Read More

Pages