ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

μπάσκετ

«Καθάρισε» την πρόκριση ο Ολυμπιακός με Βεζένκοφ - Πετρούσεφ

Ίδρωσε, αλλά προκρίθηκε στον τελικό του Stoiximan Super Cup που διεξάγεται στη Ρόδο ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σκούρα κόντρα σε ένα Περιστέρι που παρουσιάστηκε εξαιρετικό καθ' όλη τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού, καταφέρνοντας όμως να βρουν τις λύσεις στην «τελική ευθεία» του αγώνα, φτάνοντας στην πολύ δύσκολη νίκη με 79-74 και εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στον αυριανό τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

 

 

Read More

Ατομικό πρόγραμμα για Μπράουν

 

Την προετοιμασία του στη Ρόδο ενόψει της έναρξης του Super Cup, ολοκλήρωσε πριν από λίγο ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την προπόνησή τους στο Κλειστό της Καλλιθέας, καθώς αύριο, Σάββατο (28/09, 17:15), θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Read More

Αμφίβολος ο Τολιόπουλος για το Σούπερ Καπ

 

Με προβλήματα αναχώρησε για την Ρόδο η αποστολή του Άρη όπου θα συμμετάσχει στο Stoiximan Super Cup που διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους οι Λαζέφσκι, Χοτζ και Καζαμίας, ενώ αμφίβολος είναι ο Τολιόπουλος. Εφόσον ο αρχηγός της ομάδας δεν είναι 100% έτοιμος, τότε θα προφυλαχθεί εν όψει του αγώνα της Τετάρτης για το Eurocup με την Τουρκ Τέλεκομ.

Read More

Στην Αθήνα ο Γκρέι για την ΑΕΚ

 

Με πολύωρη καθυστέρηση λόγω προβλημάτων στις πτήσεις προσγειώθηκε τα ξημερώματα στην Αθήνα ο ΡαϊΚουάν Γκρέι για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson.

Ο Αμερικανός άσος, που αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5», μετά την απαραίτητη ξεκούραση αναμένεται να τεθεί σήμερα στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα, με στόχο να είναι διαθέσιμος την Τρίτη για την πρεμιέρα του BCL στα Λιόσια απέναντι στη Μακάμπι Ραμάτ Γκαν.

 

 

Read More

Δίπλωσε τις νίκες το Μαρούσι με «κατοστάρα»

 

Ιστορική επιστροφή του Αμαρουσίου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Η ομάδα του Νίκου Βετούλα επικράτησε 106-81 της Πέγια στο κλειστό του Αγίου Θωμά, έκανε το 2/2 απέναντί της και προκρίθηκε στους ομίλους του FIBA Europe Cup.

Κάπως έτσι, η ομάδα των βορείων προαστίων θα παίξει και πάλι στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2009-10, όταν με προπονητή τον Γιώργο Μπαρτζώκα αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα και μάλιστα κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τους «16» της διοργάνωσης.

 

Read More

Ανακοίνωσε τον Νέλσον ο Κολοσσός

Την απόκτηση του Τάιλερ Νέλσον ανακοίνωσε ο Κολοσσός. Πρόκειται για έναν πόιντ-γκαρντ ο οποίος αγωνιζόταν στη θυγατρική των Σάρλοτ Χόρνετς.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Τάιλερ Νέλσον.

Read More

Παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο ο Μπάρον

Ο Μπίλι Μπάρον δεν θα φορά τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο καθώς έμεινε ελεύθερος και ο ιταλικός σύλλογος τον ευχαρίστησε για την διετή προσφορά του στην ομάδα.

«Η Αρμάνι Μιλάνο εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μπίλι Μπάρον για τις δύο σεζόν που περάσαμε μαζί και μας οδήγησαν σε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα Ιταλίας και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του», αναφέρει η σύντομη ανακοίνωση της Αρμάνι Μιλάνο.

Read More

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις

Ο Θρύλος «κλείνει» τα 100 και η ΚΑΕ Ολυμπιακός το «γιορτάζει» προσφέροντας πλούσια δώρα στους φιλάθλους της, αρχής γενομένης από την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Ζαλγκίρις (11/10, 21.15)!!!

 

Οι 100 πρώτοι που θα προμηθευτούν μέσω internet το εισιτήριό τους για το Opening Game κόντρα στην λιθουανική ομάδα, θα εξασφαλίσουν αυτομάτως ΔΩΡΕΑΝ την παρουσία τους στον αγώνα Ολυμπιακός – Παρτιζάν, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου 2024, παραμονές της επετείου των 100 ετών από την ίδρυση του Ολυμπιακού. Και όχι μόνο αυτό…

 

Read More

Ήττα στην Βενέτσια για τον Άρη

 

 

Αρνητική πρεμιέρα στο Eurocup για τον Άρη. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ηττήθηκε 95-75 από την ανώτερη Βενέτσια στη Βενετία για την πρώτη αγωνιστική του β' ομίλου της διοργάνωσης, πληρώνοντας το πολύ κακό του ξεκίνημα και στα δύο ημίχρονα.

Read More

Ήττα από την Αναντολού Εφές για τον «προβληματικό» Παναθηναϊκό

Με μία ευρεία ήττα έκλεισε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός AKTOR. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και ηττήθηκε 90-75 από την Αναντολού Εφές στο ολοκαίνουργιο γήπεδό «TBF Salon».

Read More

Pages