ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

Ποδόσφαιρο

Δύσκολη νίκη για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία απέναντι στην Αλβανία

Με το δεξί στο Euro μπήκε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλίας! Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν εξαιρετική για 60 λεπτά, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφερε να λυγίσει με 2-1 την Αλβανία για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 2ο όμιλο.

Αξιόμαχοι οι Αλβανοί αλλά ταυτόχρονα και φοβικοί. Προηγήθηκαν στα 23 δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Μπαϊράμι, σκοράροντας το ταχύτερο γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης, αλλά δέχτηκαν την ανατροπή ως το 16ο λεπτό. Λίγο έλειψε πάντως να μοιράσουν εγκεφαλικά στο 90’ με το πλάγιο τετ-α-τετ του Μανάι αλλά δεν το κατάφεραν!

Read More

Σούπερ ξεκίνημα για την Ισπανία

Εκρηκτικό ξεκίνημα της Ισπανίας στον όμιλο του «θανάτου»! Η «Φούρια Ρόχα» ήταν η πρώτη νικήτρια σε... αστραφτερό συναπάντημα, επικρατώντας 3-0 της Κροατίας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, για την 1η αγωνιστική του Group B (περιμένοντας και το Ιταλία-Αλβανία στις 22:00).

Read More

«Έδεσε» Χατζισαφί η ΑΕΚ για έναν ακόμη χρόνο!

Έδεσε» τον Εχσάν Χατζισαφί για μια ακόμη σεζόν η ΑΕΚ!
Η Ένωση αποφάσισε να προχωρήσει στην ενεργοποίηση της οψιόν του συμβολαίου του 34χρονου Ιρανού μπακ ο οποίος θα συμπληρώσει συνολικά τέσσερα χρόνια με τα κιτρινόμαυρα.
Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ θα προχωρήσει δεδομένα στην απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ που θα έχει βασικό ρόλο στην ομάδα, προκειμένου να πλαισιώσει τον Πήλιο και τον Χατζισαφί, με τον τελευταίο να υπολογίζεται και για άλλες θέσεις όπως αυτή του αριστερού στόπερ.

Read More

Στα Σπάτα βρέθηκε ο νέος Ιδιοκτήτης τηε ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος

Το «παρόν» στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα έδωσε το πρωί του Σαββάτου (15/6) ο Μάριος Ηλιόπουλος.
Ο νέος ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, παρευρέθηκε εκεί με αφορμή το ποδοσφαιρικό camp που διοργανώνει η ομάδα, στο οποίο συμμετοχή έχουν λάβει αρκετά παιδιά από την ακαδημία. Εκεί ο κ. Ηλιόπουλος, μίλησε με τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, αλλά και με παιδιά.

Read More

«Όχι» του Παναθηναϊκού σε πρόταση 22 εκατ. της Ίπσουιτς για Ιωαννίδη

Τεράστια πρόταση για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη έφτασε πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία του Παναθηναϊκού από την Ίπσουιτς, που επέστρεψε φέτος στην Premier League, με τους «πράσινους», όμως, να την απορρίπτουν ασυζητητί!

Read More

Ιδανική εκκίνηση για την Ελβετία κόντρα στην Ουγγαρία

Η Ελβετία ήταν καλύτερη για περίπου μια ώρα και κέρδισε με 3-1 την Ουγγαρία, η οποία «ανέβηκε» στο τελευταίο 30λεπτο αλλά ήταν... αργά, για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στην Κολωνία.

Read More

Εκκωφαντική Γερμανία, διέλυσε με «πεντάρα» τη Σκωτία

Γερμανία πέντε αστέρων! Τα «πάντσερ» έκαναν εκκωφαντική πρεμιέρα στο Euro 2024, διαλύοντας με το εμφατικό 5-1 τη Σκωτία. Απολαυστική εμφάνιση από την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, η οποία έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και έδειξε γιατί θεωρείται από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Read More

Βρετανικά ΜΜΕ: «Ο Ποντένσε δεν έχει μέλλον στην Γουλβς!»

Οι Άγγλοι συνεχίζουν να γράφουν για την περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε και τονίζουν πως ότι και να συμβεί με τον Ολυμπιακό, το μέλλον του Πορτογάλου εξτρέμ είναι μακριά από τη Γουλβς.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στην πορεία για την κατάκτηση του Conference League και με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Πορτογάλος εξτρέμ θύμισε τον ποδοσφαιριστή που είχε η ομάδα στην πρώτη του θητεία.

 

Read More

Υποψήφιος πρόεδρος της Super League ο Αχιλλέας Μπέος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε την απόφασή του να υποβάλλει υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League. Ο δήμαρχος Βόλου υπογράμμισε πως στόχος του είναι η διασφάλιση της ισονομίας και ισότιμης αντιμετώπισης όλων των ομάδων στη Λίγκα.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Read More

Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ανέλαβε ο Σταμάτης Βούλγαρης

 

Νέος Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΑΕΚ είναι ο Σταμάτης Βούλγαρης.

Αφότου δεν ενεργοποιήθηκε τελικά η συμφωνία με τον Κώστα Κετσετζόγλου, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βρισκόταν εκ νέου σε διαδικασία αναζήτησης.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν την Παρασκευή, ο γνωστός δημοσιογράφος είναι εκείνος που θ’ αναλάβει τη θέση, η οποία είχε μείνει κενή μετά την αποχώρηση του Γιάννη Καραλή.

Read More

Pages