ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Ίντερ Ντ' Εσκάλδες

Ανησυχία στην ΑΕΚ: Αποχώρησε κουτσαίνοντας ο Γιόνσον

Απρόοπτο για την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στην Ανδόρα, στη ρεβάνς του υπέρ της 4-3 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Και αυτό διότι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό, ο Γενς Γιόνσον δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα, με τον Δανό μέσο λίγο αργότερα να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με πόνους στο πόδι, κουτσαίνοντας αρκετά.

Τη θέση του 31χρονου χαφ πήρε ο Πέτρος Μάνταλος, με την ανησυχία στις τάξεις της «Ένωσης» αναφορικά με την κατάσταση του Γιόνσον πάντως να είναι μεγάλη.

 

Read More

Λιούμπιτσιτς: »Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο, δεν θα έχουμε πρόβλημα στην Ανδόρα»

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς αναδείχθηκε MVP στη νίκη της ΑΕΚ με 4-3 επί της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στην OPAP Arena και στις δηλώσεις κατά την παραλαβή του βραβείου του ανέφερε πως αν η «Ένωση» παρουσιαστεί όπως στο πρώτο ημίχρονο, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για την πρόκριση στην Ανδόρα.

«Νομίζω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά. Κάναμε όσα θέλαμε. Ξεκινήσαμε ψηλά, πετύχαμε γρήγορα γκολ. Μετά τα γκολ δεν σταματήσαμε, ανεβήκαμε ψηλότερα, επιτεθήκαμε. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

Read More

Αλμέιδα: «Πήγαμε καλά για 66 λεπτά, μετά κάναμε τα λάθη μας και τα πληρώσαμε»

Τα εύκολα... δύσκολα, ενόψει της ρεβάνς στην Ανδόρα, έκανε η ΑΕΚ η οποία παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 4-0 της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, είδε τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν και να μειώνουν σε 4-3!

Μετά το τέλος του ματς, ο Ματίας Αλμέιδα, απέδωσε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στα λάθη των παικτών του, ενώ στάθηκε και στα πρώτα 66 λεπτά του ματς στα οποία η Ένωση είχε καλή απόδοση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Read More