ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 January, 2022 - 19:20

Categories: 

«Επαφές Ολυμπιακού - Μπασάκ για Ονιεκούρου»

Όσο κυλούν οι ημέρες όλο και αυξάνονται οι αναφορές των τουρκικών ΜΜΕ για το ενδεχόμενο επιστροφής του Χένρι Ονιεκούρου στην γειτονική χώρα.

Ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νιγηρίας για τις ανάγκες του Κόπα Άφρικα. Μπορεί να μην έχει καταφέρει να προσφέρει στους ερυθρόλευκους ανάλογα με τις δυνατότητές του, ωστόσο αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Γεγονός το οποίο προσελκύει το ενδιαφέρον συλλόγων κυρίως από την Τουρκία.

Σύμφωνα με το «tgrthaber»  η Μπασακσεχίρ φέρεται να έχει ψηλά στις επιδιώξεις της τον 25χρονο ΝΙγηριανό και βρίσκετια σε επαφές με τον Ολυμπιακό, για να βρεθεί ο τρόπος να πάρει τον παίκτη.

 Οι Πρωταθλητές Ελλάδας από την πλευρά τους δεν φαίνονται να .. τρελαίνονται ιδιαίτερα στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη   Εφόσον πάρει ένα σεβαστό ποσό, της τάξεως των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, δεν θα πει «όχι» στην προοπτική μετακόμισης του Ονιεκουρού ξανά στην Τουρκία.

Με δεδομένο ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ μετά την  παραχώρηση του Έντιν Βίτσκα στην Τραμπζονσπόρ, τίποτε δεν θθα πρέπει να αποκλειστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε πως από την Τουρκία είναι διαρκείς οι αναφορές και για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι, για τον Νιγηριανό εξτρέμ του Ολυμπιακού.