ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 October, 2023 - 15:38

Categories: 

«Μάχιμοι» Μουκουντί και Πόνσε στην ΑΕΚ ενόψει Μαρσέιγ

Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα επανήλθαν μετά την απουσία τους από τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη (0-3) οι Αρόλντ Μουκουντί και Εζέκιελ Πόνσε.

Τόσο ο Καμερουνέζος στόπερ, που είχε μια κάκωση, όσο και ο Αργεντινός, που παρουσίασε ενοχλήσεις, συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα και έτσι φαίνεται πως υπολογίζονται κανονικά για το ματς της Πέμπτης με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» για το Europa League (19:45). Σημαντική εξέλιξη, σε μια περίοδο που υπάρχουν τραυματίες, ενώ από την ευρωπαϊκή λίστα απουσιάζουν και τα ονόματα των Κάλενς, Ζίνι και Φαν Βέερτ.

Αντίθετα, δεν υπάρχει κάποια νεότερη ενημέρωση για τους Σέρχιο Αραούχο και Εσχάν Χατζισαφί, που αποχώρησαν με ενοχλήσεις χθες, όπως και για τον Ροδόλφο Πισάρο που απουσίαζε χθες από την αποστολή, ενώ δεν προλαβαίνουν το προσεχές ματς οι Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

 

Ομάδα: