ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 March, 2023 - 16:43

«Μάχιμοι» Μοχαμάντι και Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ

Μειώνονται αισθητά τα αγωνιστικά προβλήματα στη ΑΕΚ εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Ο Τομ Φαν Βέερτ προπονήθηκε στο 100% ξεπερνώντας τη θλάση του, ενώ σε φουλ πρόγραμμα επέστρεψε και ο Μιλάντ Μοχαμάντι.

Η προετοιμασία της «Ένωσης» για το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ (19:30) ολοκληρώνεται το Σάββατο και πλέον είναι στην ευχέρεια του Ματίας Αλμέιδα αν θα επιλέξει τους δύο παίκτες. Ο Ολλανδός φορ έχει θεωρητικά περισσότερες πιθανότητες να είναι στην αποστολή και στον πάγκο, σε σχέση με τον Ιρανό αριστερό μπακ που είχε τραυματιστεί στο Μουντιάλ και έκτοτε είναι εκτός μάχης. Μάλιστα, το Σάββατο αναμένεται να επανέλθει σε φουλ ρυθμό και ο Πάολο Φερνάντες, με τις τρεις αυτές επιστροφές να λύνουν τα χέρια του Αργεντινού προπονητή εν όψει της απαιτητικές συνέχειας σε πρωτάθλημα, playoffs και Κύπελλο.

Υπενθυμίζεται πως από το ματς με τον ΟΦΗ θα λείψουν οι τιμωρημένοι Σιμάνσκι και Αραούχο και οι τραυματίες Γκαρσία και Μαχαίρας.

Ομάδα: