ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 September, 2023 - 17:37

Categories: 

«Πεντάρα» κορυφής για την Τζιρόνα

Συνεχίζει την εντυπωσιακή και παράλληλα αήττητη πορεία της στην φετινή Primera Division η Τζιρόνα, όπως μαρτυράει και η επικράτησή της με το ευρύ 5-3 επί της Μαγιόρκα, για την 6η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το… λάθος να προηγηθούν από το 4ο κιόλας λεπτό του αγώνα, με το εύστοχο πέναλτι του Μουρίκι, για να ακολουθήσει το «τσουνάμι» από πλευράς Καταλανών...

Είναι χαρακτηριστικό πως, μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, το σκορ είχε διαμορφωθεί σε… 4-1, με την Τζιρόνα μάλιστα να διαθέτει και τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ!

Ακολούθησε ένα ακόμα τέρμα των γηπεδούχων στην επανάληψη, που χαλάρωσαν ωστόσο στα τελευταία λεπτά και επέτρεψαν στη Μαγιόρκα να «μαζέψει» το σκορ, για το τελικό 5-3.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτό τους το «τρίποντο», η Τζιρόνα σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με ματς περισσότερο από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία πλέον!

Ντόβμπικ και Σάβιο είχαν από ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ από την ομάδα των Βαλεαρίδων νήσων πέτυχε δύο γκολ ο Αμπντόν, αλλά όταν ήταν πλέον… αργά