ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 December, 2023 - 19:31

Categories: 

«Φρέναρε» τη Ρεάλ η ψυχωμένη Μπέτις

Μπλόκο της Μπέτις στη Ρεάλ Μαδρίτης! Η «βασίλισσα» ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα του Μάνουελ Πελεγκρίνι και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία από την 2η Τζιρόνα.

Χωρίς τέρματα κύλησε το πρώτο ημίχρονο, με τη Ρεάλ να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να πιέζει, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Από την άλλη, η Μπέτις έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις και έτσι το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς άρχισε το ματς.

Ο συνήθης… ύποπτος Μπέλιγκχαμ άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να συνεχίζει να ελέγχει το ματς, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί. Κάπως έτσι, ο Ρουιμπάλ στο 66’ έφερε το ματς στα ίσα με ωραίο τελείωμα «παγώνοντας» τους φιλοξενούμενους.

Η Μπέτις στη συνέχεια είχε πάρει τα πάνω της και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, με το 1-1 ωστόσο να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στο άλλο ματς νωρίτερα, η Λας Πάλμας επικράτησε με 1-0 της Αλαβές και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης το πέτυχε ο Ροντρίγκες στο 31ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν στη συνέχεια και να γνωρίζουν την ήττα, για την 16η αγωνιστική της La Liga.