ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 April, 2023 - 16:24

Categories: 

Άπαντες παρόντες στον Ολυμπιακό ενόψει ΑΕΚ

 

Στους ρυθμούς του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ κινούνται τα πάντα πλέον στον Ολυμπιακό. Με τα αγωνιστικά προβλήματα να μειώνονται στο ελάχιστο για τον Ζοσέ Ανιγκό.

Εξάλλου, τα προηγούμενα 24ωρα οι ιώσεις και η γαστρεντερίτιδα είχαν δημιουργήσει σοβαρά θέματα. Εμβιλά, Γκάρι Ροντρίγκες και Μπουτούτσι είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα. Έτσι, οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» είχαν μπει στη διαδικασία να τους θέσουν σε μίνι… καραντίνα για να μην κολλήσουν και επιπλέον ποδοσφαιριστές. Αλλά τα σημερινά νέα από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη ήταν πολύ καλά. Μιας και όλοι οι παίκτες πήραν μέρος στην προπόνηση. Βέβαια, εξαίρεση αποτελεί ο Κανός που είναι τραυματίας και θα λείψει ως το φινάλε της φετινής σεζόν. Όλοι μέσα για την ΑΕΚ.

 

Τα πλάνα του Ανιγκό

Το αποτέλεσμα είναι ο Ζοσέ Ανιγκό να είναι σε ευχάριστη θέση. Διότι ο Γάλλος προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του, όπως θέλει. Αλλιώς θα ήταν να μην υπολογίζει βασικά μέλη της ομάδας. Ειδικότερα, η κατάσταση του Εμβιλά είχε προκαλέσει ερωτηματικά. Όμως όλα αυτά «διαλύθηκαν» μετά και τη σημερινή προπόνηση. Επιπλέον, υπάρχουν άλλες δύο μπροστά -Παρασκευή και Σάββατ0- για να ανεβάσουν όλοι στροφές.

 

Ώστε να γίνει πιο… εύκολο το έργο του Ανιγκό και να καταλήξει στο καλύτερο δυνατό σχήμα. Σχετικά με τα πλάνα του, ο Ροντινέι διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ματς του κυπέλλου που έλειψε λόγω ίωσης. Ακόμη, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» κάνει σκέψεις και για την τριάδα πίσω από τον Μπακαμπού.

 

 

Ομάδα: