ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 November, 2022 - 15:27

Categories: 

Άρης: «Ο Μαντσίνι θα πωληθεί στην τιμή που πρέπει - Και άδεια και δώρο για τη βάφτιση του γιου του»

 

Ανακοίνωση-απάντηση στον Μαντσίνι εξέδωσε ο Άρης τονίζοντας ότι ο παίκτης έχει πλέον εξοφληθεί, ότι θα πωληθεί μόνο στην κατάλληλη στιγμή, ενώ αναφέρεται και στην περίπτωση της βάφτισης του γιου του.

Προφανώς δεν άφησε αναπάντητους τους ισχυρισμούς του Ντάνιελ Μαντσίνι η ΠΑΕ Άρης, καθώς με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης έχει πληρωθεί και τον Νοέμβριο ενώ κάνει λόγο για ξεκάθαρη πρόθεση να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ωστόσο, τονίζει ότι η πώληση του παίκτη θα γίνει με τους όρους και την τιμή που θα θέσει ο ίδιος ο Άρης και παράλληλα υπογραμμίζει με νόημα ότι στον παίκτη θα δοθεί και άδεια και δώρο για τη βάφτιση του γιου του.

 

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΡΗΣ ήταν, είναι, και θα παραμείνει υπεράνω προσώπων. Αυτό ισχύει από ιδρύσεως του Συλλόγου το έτος 1914 και δεν πρόκειται να αλλάξει. Προφανώς και δεν αποτελεί εξαίρεση ο ποδοσφαιριστής μας Ντάνιελ Μαντσίνι.

Η χθεσινή δημόσια τοποθέτηση του κ. Μαντσίνι αποτελεί το αποκορύφωμα μιας αλληλουχίας γεγονότων, που εκτυλίσσονται το τελευταίο διάστημα, με επίκεντρο τον ίδιο και αφορούν το μέλλον του με γνώμονα τα δικά του και μόνο συμφέροντα.

Μέλλον, που ο ίδιος φαντάζεται, προφανώς εκτός ΑΡΗ και δεν το κρύβει με τη συμπεριφορά του σε καθημερινή βάση, δημιουργώντας ζητήματα εκ του μη όντως.

Όπως για παράδειγμα, με την επίκληση οικονομικών θεμάτων, ενώ ο ίδιος ομολογεί εν τέλει πως είναι τακτοποιημένος!!! (Τελικά κ. Μαντσίνι την Παρασκευή πληρωθήκατε τα περσινά σας χρήματα ή μήπως ΚΑΙ τον μήνα Νοέμβριο του 2022;)

Τα πράγματα είναι απλά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι νέοι του «συμβουλάτορες» τον καθοδηγούν λανθασμένα και τον έριξαν στην παγίδα που οι ίδιοι έστησαν.

Η αλήθεια, για να γνωρίζει και ο κόσμος, είναι η εξής: Στα 3,5 χρόνια που ο κ. Μαντσίνι βρίσκεται στον ΑΡΗ είναι τακτοποιημένος οικονομικά. Τους τελευταίους μήνες, οι «συμβουλάτορες», που προσέλαβε εσχάτως, έχουν «χαλάσει» το μυαλό του, υποσχόμενοι μεταγραφή στο εξωτερικό.

Προοπτική στην οποία η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν είναι αρνητική, απεναντίας θέλει να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά όχι να τον αφήσει να φύγει σαν «ελεύθερος», όπως τον πλάσαραν στο Μεξικό (υπάρχουν αποδείξεις γι αυτό).

Ο κ. Μαντσίνι θα πωληθεί στην τιμή που πρέπει, εφόσον έρθει πρόταση, που να ικανοποιεί την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Τελεία και παύλα.

Ακόμα μια απαραίτητη διευκρίνιση εδώ: Πράγματι ο πρόεδρος της ΠΑΕ υποσχέθηκε αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων στο συμβόλαιο του παίκτη, με την προϋπόθεση όμως ότι δεν θα έφευγε (με μεταγραφή) τον Ιανουάριο. Αυτό για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες…

Ο κ. Μαντσίνι είναι «θύμα» των νέων του «συμβουλατόρων». Μεταξύ αυτών ανήκει και ένας δικηγόρος, τη σχέση και τη συνεργασία του οποίου με άλλη ανταγωνίστρια ΠΑΕ της Αθήνας γνωρίζουμε καλά.