ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 July, 2022 - 23:32

Categories: 

Άφησε υποσχέσεις ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

 

Αρκετά  είναι τα θετικά στοιχεία που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο παρθενικό του εν Ελλάδι φιλικό κόντρα στην Αλκμάαρ. Στο συγκεκριμένο τεστ, το οποίο εκτός του γεγονότος ότι είχε τον χαρακτήρα αποκαλυπτηρίων των Πρωταθλητών Ελλάδας για τη νέα σεζόν μπροστά στο ένθερμο κι απαιτητικό τους κοινό, αποτέλεσε χαρακτήρα πρόβας ενόψει των δύο πολύ καθοριστικών αναμετρήσεων που περιμένουν τον Θρύλο κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του ChampionsLeague

 

Ένα από αυτά ανάγεται στην συνολική εικόνα που άφησε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

 

 Ο νεοφερμένος φορ από τη Μαυριτανία και κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου πέρασε αλλαγή στο 71ο λεπτό παίρνοντας τη θέση του πρώτου σκόρερ των Πρωταθλητών Ελλάδας την τελευταία τριετία Γιουσέφ Ελ Αραμπί και στο 20λεπτο που πρόλαβε να αγωνιστεί, πρόλαβε να αναδείξει πτυχές της ποιότητάς του, αλλά και να εμφανίσει στο γρασίδι ένα μέρος των ικανοτήτων, του, που ανάγκασαν τον Πέδρο Μαρτίνς να εισηγηθεί την άμεση απόκτησή του από τον Άρη.

Στο διάστημα που αγωνίστηκε,. Ο Ολυμπιακός έγινε πολύ πιο επικίνδυνος αλλά έβγαινε με μεγαλύτερη ταχύτητα, φρεσκάδα και την απαιτούμενη ενέργεια στην άμυνα της Άλκμααρ. Έγινε πολύ πιο απρόβλεπτος στο δημιουργικό σκέλος, ενώ ο πρώην άσος τουΆρη ήταν πολύ εκρηκτικός και με τα απίστευτα σωματικά του προσόντα παρέσυρε τουςε αντιπάλους του δίνοντας μεγαλύτερο πλάτος, αλλά και όγκο στη επιθετική γραμμή των «ερυθρόλευκων». Στα θετικά του και η φάση που δημιούργησε ο ίδιος στο 82ο λεπτό.

Αν μη τι άλλο και με δεδομένο ότι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν έχει συμπληρώσει καλά – καλά ούτε δύο εβδομάδες στον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι στενοί του συνεργάτε μπορούν να περιμένουν πάρα πολλά από αυτόν.